aşırı gizli günlük

Konu sahibi son olarak 1030 gün önce görüldü
Yok, yok. Yapamıyorum, hayatımı bir türlü düzene sokamıyorum.

Aslında şu an öyle kötü bir durumdayım ki kafamı dahi kaldırmadan aralıksız ağlıyor olmam gerekirdi. Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama dayanıyorum, herhalde son gücümle.

Hayatım, bilhassa eğitimim konusunda bu kadar bocalayacağımı asla düşünmüyorum. Ama gel gör ki bu durumdayım, kötünün de kötüsü.

Arada birkaç damla yaş süzülüyor gözlerimden ama hemen toparlıyorum, kendimi salarsam hayatımı bitirmiş olurum.

Ne olurdu her şey biraz daha kolay olsaydı? Yıprandım.

Hayatım baştan aşağı değişiyor, bunu idrak edemiyorum. İyi mi yoksa kötü mü olacak henüz en ufak bir fikrim bile yok. Bundan daha kötüsünün olmayacağını ummaktan başka bir şey de yapamıyorum.. Ahh uzun uzun anlatacağım.

Hayatım değişiyor. Nasıl değişiyor? Şöyle değişiyor:

6NBakv.png

İstanbul Üniversitesi IN İstanbul Teknik Üniversitesi OUT demek istiyorum.

Epey epey köklü bir değişiklik bu, hayatıma çok büyük etkileri olacak fakat henüz idrak edemiyorum.

Artık bir evim var, bunu bile kabullenebilmiş değilim. Sanki hepsi koskoca bir rüya ve yarın uyanacakmış gibi hissediyorum.

Hayat bana hangi fırsatları sunacak, neler olacak, neler yaşayacağım hiçbirini bilmiyorum henüz.

Ama içimde ufacık bir iyi his var. Ona güveniyorum. Ah, çok tuhaf..

Ah. Ne cok sey degisti ve degistirdi beni. Su ustteki cumleleri kurmus kizla ayni kisi miyim? Kesinlikle hayir!

Zaman geciyor. Bana bir seyler veriyor ve benden bir seyler aliyor. Bazen diyorum ki ne guzel bir hayatim var, yasamak her seye ragmen guzel. Fakat an geliyor olmeyi bile dileyemeyecek kadar dingin oluyorum.

Ah, ahh. Yazmak ve ic dokmek gerek fakat ruhum da bedenim kadar yorgun..

Şu adını bile anmak istemediğim iğrenç hastalık, düş artık yakamızdan.
Geldi, yine geldi. Öyle sevinmiştim ki yendik diye. Ondan daha güçlüyüz diye.
Şansını tekrar deniyor. Ama yeneceğiz yeniden, değil mi?
Hayatın adil olmayışı konusunda sayfalarca şey yazmak istiyorum. Ama bir şey değiyor mu? Hayır.
Tanrım, sana olan inancımı her gün daha da yitiriyorum. Why have you forsaken me?

Geri