aşırı gizli günlük

Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü
Elia, sevmediginden eminsen birakma isini daha ciddi dusunmelisin. Ben birakamadim, pismanim. Ve artik telafi edecek enerjim yok :T:

Aslında ileride bu mesleği severek yapacağıma eminim. Bölümün ucu çok açık çünkü, istediğim yere yönelebilirim. Ama oturup kara kara 'acaba mezun olabilecek miyim?' diye düşündüğüm günler oldu.. :anla:

Neydi bölümün kuzum,
Aman dikkat et ben de hem işsiz kalma oldu hem de ilk is günü ben napıyorum dedim bunları yaşama.

-Berenis

Aslında ileride bu mesleği severek yapacağıma eminim. Bölümün ucu çok açık çünkü, istediğim yere yönelebilirim. Ama oturup kara kara 'acaba mezun olabilecek miyim?' diye düşündüğüm günler oldu.. :anla:

Biraz daha dusunmeli misin acaba ? Kararsiz gibi hissettim seni.

Neydi bölümün kuzum,
Aman dikkat et ben de hem işsiz kalma oldu hem de ilk is günü ben napıyorum dedim bunları yaşama.

-Berenis

Eh, tasarımcı olacağım ama şu an dünyanın en umutsuz tasarımcı adayıyım. :anla: Yavaş yavaş geçmeye başladı bende oluyor böyle arada ani çıkışlar, alışın. :p

Biraz daha dusunmeli misin acaba ? Kararsiz gibi hissettim seni.

Düşüneceğim, çok büyük bir karar. 3 senelik (sınava hazırlanma süreciyle birlikte 4 sene) emeği çöpe atmak istemem. Sabır diyorum..

-Wow diyorum!

-Bu senenin en yorucu gününü geçirmiş olmalıyım. Üstelik çok boğucu bir sıcak vardı.

-Bugün neler yaptım? Maça gittim. Aylar olmuştu ben gitmeyeli. Aldığım kombineden nihayet bugün ilk kez yararlanabildim.

-Ben şeyi anlamıyorum. Sanatsal etkinliklere de ilgi duyuyorum futbol ve basketbolun da dahil olduğu spor etkinliklerine de. Sporu seven arkadaşlarımın 'ıyy sanat mı?' sanatı seven arkadaşlarımın da 'ıyy spor mu?' diyerek beni küçümsemesinden nefret ediyorum. Çok yönlü olmadıkça insan olmamızın ne anlamı var ki? Çok uç gibi görünen şeyleri sevebilirim, neden olmasın ki?

-Neyse, güne geri dönelim. Kalabalığa kalmayayım diye (çünkü toplu olunca küfürlü beste söylüyorlar, seviyesizler) erkenden çıkmıştım ama yine de onların ortasında kaldım ve inanılmaz kalabalıktı.

-Sanayi mah. durağına geldiğimizde makinist metronun hoparlörlerinden 'O sen olsan bari'yi çaldı, İstanbul'da ilk kez böyle bir şey görüyorum. Gomis'e bir göz kırpmış oldu. :p

-Maç gayet güzeldi zaten. Özlemişim de.

-Yarın sinemasever kimliğime bürünüp uzun zamandır izlemek istediğim bir filme gideceğim, umarım güzeldir.

-Son olarak çekmiş olduğum bir fotoğrafı hatıra olarak bırakayım.

lb0ZWE.jpg

-Bugün kesinlikle hayatımın en gergin günüydü.

-Gergin olmasına sonra değineceğim, güzel bir kitap bitirdim bugün. Aslında keyifliyim.

-Çok fazla kahve içtim, uyumakta zorlanacağım kesin.

-Haftasonunun bu denli hızlı geçeceğini tahmin edememiştim, hazırlamam gereken araştırma paftaları var.

-Gerginliğe geri dönelim, Annabelle 2 filmini izlemeye gittim bugün. İki oldu korku filmlerine yalnız gidiyorum, sonra da çıkışta pişman oluyorum..

-Film gerim gerim gerdi resmen, bir şey olmasını beklemek ve o bir şeyin bir türlü olmaması beni deli etti, ruhum daraldı sanki. Ama film güzeldi. :p

-Bundan sonra her hafta bir filme gitmeyi düşünüyorum, bu seriyi bozmamalıyım, sinema kültürümün de gelişmesi gerek.

-Gerçi vizyona pek kaliteli film girmiyor ya, o ayrı konu. Başka sinema'yı takip edeceğim artık.

-Şimdi ödevimin başına dönmeliyim..

gönül isterdi ki daha önce geleyim ama, ağzıma ekmek küreğiyle vurdular :liv:

Elia

[YOUTUBE]vc8EIob3yco[/YOUTUBE]

Geri