aşırı gizli günlük

Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü
Bence kesinlikle katçap o :sırıt: Çünküm girl power şeysi :parti:

LnkR1J.png

Oyunda kendimi buldum. :nopsrn:

Özet geçelim hadi.

-Saçımı kızıla boyadım, değişik oldu.

-Çok güzel kitaplar aldım.

-Hayatımın en huzurlu günlerinden birini yaşadım, canım İzmir.

-İstanbul'un ne denli yorucu olduğunu unutmuşum, hatırladım.

-Bu senenin güzel geçeceğine dair tuhaf bir hisse kapıldım.

-İstanbul'u özlemiş miyim, özlemişim.

-Geçen seneki gudubet oda arkadaşımdan nihayet kurtuldum.

-Yeni oda arkadaşlarımdan biriyle iyi anlaştım, diğeri ise (henüz görmedim ama) İzmirli çıktı ve hatta aynı ilçedeniz sanırım.

-Müziklere tekrardan küsmüş gibiyim.

-Kendimi azıcık, birazcık yalnız hissetmeye başladım. Alışmalıyım artık bu duyguya.

Elia madem memleketlimsin sana bir şey getirdim. Biliyor musun bilmiyorum, ben işim sebebiyle bir süredir Ankara'da yaşıyorum. Sık sık gidip geliyorum. Ancak tüm ailem orada, İzmir'de. İnsanın en çok sevdikleri neredeyse, kalbi de biraz orada kalıyor.

Müziğe küsülmez. Doğru şarkıları dinlemiyorsun demektir.
Özledikçe dinlersin.

https://www.youtube.com/watch?v=Po46Ul1jS1A

Elia madem memleketlimsin sana bir şey getirdim. Biliyor musun bilmiyorum, ben işim sebebiyle bir süredir Ankara'da yaşıyorum. Sık sık gidip geliyorum. Ancak tüm ailem orada, İzmir'de. İnsanın en çok sevdikleri neredeyse, kalbi de biraz orada kalıyor.

Müziğe küsülmez. Doğru şarkıları dinlemiyorsun demektir.
Özledikçe dinlersin.

https://www.youtube.com/watch?v=Po46Ul1jS1A

Ya Larii, aşırı duygulandım okuyunca bi' şey oldum böyle. Çok teşekkür ederiim, ay günüm güzelleşti birdenbire, iyi ki varsın. :dyg:

Kırgınım. Ama kime, neye ve niye? Bu kırgınlık bana engel oluyor sanki iyi olamıyorum.

Operaya gittim bu gece. O bile ruhumun kırgınlığını azaltamadı, sadece daha dinginim.

Ani ruh hali değişimlerine aşina olmam gerekirdi aslında, ama değilim. Ne olacak halim?

-Birazcık daha iyiyim, sanki..

-Geceleyin sahilde oturmayı özlemişim, o huzuru tattım yeniden.

-Okul kafamı toparlamama yardımcı oluyor.

-Kurumsal kimlik tasarımı yapacakmışız proje olarak, bana Mercedes denk geldi, hayırlısı.

-Contemporary İstanbul 35 lira olmuş, buna bir miktar üzüldüm.

-Kendime geliyorum, nihayet.

Bugün neler oldu hadi yazalım.

-Sabah ekonomi dersim vardı ve şaşırtıcı bir şekilde ilgimi çekti çok büyük bir merakla dinledim dersi. Kendime şaşırdım.

-Öğleden sonra klasik İngilizce dersindeydim. Koca bir dönem basit de olsa bir tez yazısı yazmaya çalışacağız. Çok derin ve uzun bir süreç olacak ve araştırma konumuzu çok iyi seçmemiz gerek. Tasarım/teknik/bilim içeren her konu olabilir. Umarım aklımıza güzel bir şey gelir, bulasıya kadar bir sürü insandan da fikir alacağım.

-Epeydir beklediğim Ai Weiwei'nin sergisine de gidebildim bugün. Adamın eleştirel biraz da esprili tutumunu çok seviyorum. Hadi bir fotoğraf da iliştireyim buraya, hatıra olsun.

WGrWZ8.jpg

-Contemporary İstanbul hâlâ inanılmaz pahalı geliyor, ne yapacağım bilmiyorum. Abartmışlar artık.

-Ve son olarak, yarın dersim yok çok mutluyum. :u1:

-Bugün dersim olmayınca bol bol uyudum, ama fazla uyumayı sevmeyen bir insanım.

-Kaç gün oldu buraya geleli daha hiç kitapçı gezemedim, yarın yapmaya çalışacağım..

-Contemporary İstanbul'a gittim, gitmez olaydım. Bu sene elle tutulur eser sayısı çok çok azdı ve gerçekten pişman oldum.

-Tez konusunu hâlâ düşünüyorum ama aklıma hiçbir şey gelmedi.

-Faust operasına bilet aldım. Daha önce bilet aldığım halde gidememiştim, merak ediyorum nasıl olacak.

-Haftasonu gelse de düzenimi oturtsam keşke. Hâlâ çok yoğunum.

-Kedilerimi özledim!

-Epey yorucu bir gün olduğunu itiraf etmeliyim, halbuki bugün dersim de iptal olmuştu.

-Dersler son anda iptal olunca tamamen plansız kaldığım için ne yapacağımı bilemez hale geliyorum, kitapçı gezdim ben de tüm gün.

-Hâlâ bir sürü vaktim olduğunu fark edince birden sinemaya gitme kararı aldım, hazır vizyondayken 'It' filmini izlemeye gittim.

-Yalnız olunca haliyle gerildim tabii. Kitabını okumuş fakat ilk filmini izlememiştim, bu uyarlamayı beğendim.

-Haftasonu nihayet geldi! Okulun ilk haftası beni epey bir yıprattı, kendimi toparlayabilmem için önümde iki gün var. İyi değerlendirmeliyim.

-Filmekimi programı açıklanmış haftasonu güzel bir plan yapmalıyım çoğu filme gidebilmeyi istiyorum. Bunu buraya not edeyim de unutmayayım.

-Pazartesi günü de programın tanıtımı yapılacakmış, lale kartlıları davet ediyorlar, gitsem mi acaba?

-Ders seçimleri bugün 5'te kapanıyormuş, ben 5.30 sanıyordum ve bırakmak istediğim bir dersi bırakamadım, şaka gibi. :')

-Birdenbire dertlendim. Bugün ne çok şey yazdım, bir yenisini daha ekleyeyim.

-Okuduğum bölümü bırakmayı düşünüyorum. Bunu uzun zamandır düşünüyordum fakat son zamanlarda bu istek iyice arttı.

-Öğrencileri yok yere eleştiren, jürilerde (haksızca) yerden yere vurmaktan gocunmayan insanlarla 2 sene daha geçirmek istemiyorum.

-Bölümde doğru düzgün ve işinde başarılı hoca kalmadı, hepsini özel üniversiteler kapmış. 3 sene önceki hevesimden en ufak bir iz bile kalmadı şimdi, okumuş olmak için okuyorum sanki.

-İnsan sevmediği bir şeyi yapmaya devam etmeli mi, sırf zorunlu olduğu için?

-Aklımı çok kurcalıyor bunlar, ne yapacağım?

Elia, sevmediginden eminsen birakma isini daha ciddi dusunmelisin. Ben birakamadim, pismanim. Ve artik telafi edecek enerjim yok :T:

Geri