Aşırı Duygusal Erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
erkek ne kadar duygusal olursa olsun hatta nazik falanca çıt kırıldım olsun yine ağlamaz hiçbir olaya

Hic yakismiyor asirilik

Kiza da erkege de

Fazlası beni boğar.Aşırı romantik değilim. Herhalde ağlayan,kolay öfkelenen ya da anlamsız aşırı duygular gösteren biri de değilim.Aşırı güçsüz görünen bir erkek hiçbir kadına güven vermez.
Her şey ölçüsünde olmalı.

aşırı duygusal erkek diye bir şey yoktur, aşırı duygusal olduğunu iddia ederek kadınları etkileyeceğini sanan erkek vardır.
etkilenirseniz geçmiş olsun. her şeyin aşırısı zarardır zaten abartmayın.

Eğer ayarını tutturup politik davranabilmeyi öğrenmişse önünde tüm (kapılar) açılır.
Hangi insana ne kadarını göstermesi gerektiğini zamanla öğrenir zaten.
Ama cok azi bunu asabilir, cogu telef olmak zorundadir.
Bir de gerçekten çok duygusal olanlar var. Ağlak ve pusmuş olarak tabir ettiğiniz.
Üniversitede bir arkadaşın evine oyuna gitmistik ev sahibinin arkadasinin kız arkadaşı ayrılıp eve yeni sevgilisi ile geldikten sonra çocugun onunden el ele gecerek odaya gitmislerdi. Iceridekilerin inleme sesleriyle bizim arkadasin sabaha kadar aglama sesi yuzunden oyun oynayamamistik. En son kapiya vurup "lutfen konusabilirmiyiz" demeside efsaneydi. Rabbim hic bir slave ruhlu adami mistress mottolu bir kıza muhtaç etmesin.

Son düzenleme:
Hiç sevmem dişil erkek

Hiç tipim değildir mıymıntı erkek …..

benim ya bu. kimin beni nasıl gördüğü, dışarıdan nasıl bir izlenim yarattığıma bakmam umrumda bile olmaz. her duyguyu uçta yaşarım. sonrası hayalkırıklığı, degersiz hissetme, depresyon...duygularımıda doğrusu pek kontrol etmeyi baskılamayı sevmiyorum, ne sinirimi ne ağlaklığımı.
neyse omzunuz diyorum hanımefendi, biraz ağlayabilir miyim?

benim ya bu. kimin beni nasıl gördüğü, dışarıdan nasıl bir izlenim yarattığıma bakmam umrumda bile olmaz. her duyguyu uçta yaşarım. sonrası hayalkırıklığı, degersiz hissetme, depresyon...duygularımıda doğrusu pek kontrol etmeyi baskılamayı sevmiyorum, ne sinirimi ne ağlaklığımı.
neyse omzunuz diyorum hanımefendi, biraz ağlayabilir miyim?
Kendine gel sen anlı şanlı Kürt erkeğisin ne ağlaması ..? Çarparım ağzının orta yerine bak….

Kendine gel sen anlı şanlı Kürt erkeğisin ne ağlaması ..? Çarparım ağzının orta yerine bak….

öpüşürken dilini gereğinden fazla kullanan kürt çocuğunun, dilinin sevgilisi tarafından da yasaklanması üzerine geçirdiği derin bunalımlı kimlik arayışı ve varoluşsal sancılarının dışa vurumu...

öpüşürken dilini gereğinden fazla kullanan kürt çocuğunun, dilinin sevgilisi tarafından da yasaklanması üzerine geçirdiği derin bunalımlı kimlik arayışı ve varoluşsal sancılarının dışa vurumu...
Temam bıgri kjkjkj

Aşırı değil de
Duygusal erkolar çok çekici bence
Merhamet duygusunun olduğunu görmek…

Sevgilinin terk ettiği erkeğin tesellisi, göz yaşı dökmesi bana göre değil.
Bu duygusallık çok fazla.

Sevgilinin terk ettiği erkeğin tesellisi, göz yaşı dökmesi bana göre değil.
Bu duygusallık çok fazla.
Ufak anı
Uzun süreli çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ve beni aldattı gibi bişi oldu
Neyse ayrılık konuşması gerçekleşiyor…bahanesi de işte babama benziyorum falan dedi sonra ağlamaya başladı ama o ana kadar nasıl sinirliydim parçalıcaktım sonra ağladığını görünce üzülme tamam olur böyle şeyler diyip teselli etmiştim -_-

Ufak anı
Uzun süreli çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ve beni aldattı gibi bişi oldu
Neyse ayrılık konuşması gerçekleşiyor…bahanesi de işte babama benziyorum falan dedi sonra ağlamaya başladı ama o ana kadar nasıl sinirliydim parçalıcaktım sonra ağladığını görünce üzülme tamam olur böyle şeyler diyip teselli etmiştim -_-

Anılarınla yaşıyoruz jskdkx
Devam ettin mi teseliiden sonra?

Anılarınla yaşıyoruz jskdkx
Devam ettin mi teseliiden sonra?
Yoook
Ama unutmam baya uzun sürmüştü çok kırılmıştım çünkü…
Zaten ondan sonra öğrendim kimseyi kendimden fazla sevmiyorum jsjsjs
Seneler sonra döndü ama kabul etmedim

Son düzenleme:
Çok hassas oluyorlar. Bir şey derken kırk kere düşünmek gerekiyor. Gerer insanı böylesi...

Kadının da erkeğin de duygusalı problemli. Her adımını düşünerek atmak zorunda bırakıyor. Yorucu bir durum.

Kendi gözlemlerime göre kadınlar genellikle baskın, güçlü (güç konusu az çok yoruma açık.) karakterleri tercih ederler.
Bu gibi erkeklerin binde bir diyebileceğimiz anlarda duygusallaştığını görmeleri hoşuna gider çünkü hiçbir kadın duygusuz bir erkek istemez. Duygularını kontrol edebilen biri olduğunuzu bilmek isterler ki ne kadar kontrol edilebileceği tartışılır. En fazla saklanabilir.

Geri