Aşırı Duygusal Erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her romantik olaya ağlıyordur. Sürekli minnoş takılıyordur. Güller çiçekler pf.

Yani arada tabiki duygusal olsun ya abarttım sanırım

Ne yaşamış aceba bu duygusallığa bağlamışlar. Fazla duygusal olmayın!

Harcarssan harcanırsın.f

Aşırı duygusal olabilir ancak bunu çok da belli etmemek gerekiyor. Ben de duygusal bir insanım ancak yansıtmam çünkü karşı tarafta bu doğrudan zayıflık olarak algılanabiliyor. Kendi içinde yaşamak çok daha doğrudur.

Kadınlar karşılarında ağlayan, sızlayan, ezik bir erkek görmek istemez ve her zaman güçlü-baskın bir karakter isterler. Her ne kadar duygusal olmak kötü bir durum değilse de karşınızdaki insana çok da yansıtmamanız daha mantıklıdır.

Evet çok güzel açıkladın Lefty harika bir anlatım dilin var.

Duygusal denilince insanların gözünde direkt ağlak histerik bir şeyler canlandırması çok garip.Aileden atalardan gelen "duygusal olmamaya" yönelik bir kodlama sanırım.
Duygusal ya da mantıklı olmayı değil de kişinin duygularını tanımamasını,yönetememesini ve baskilamasini zayıf bir davranış olarak görüyorum ben.(%100 mantıkçılar şekil a olarak gösterilebilir) Protozoonlar (ilkel hayvanlar) %100 mantıktır; siklus ve kodlarının dışına bir an çıkmaz, öyle yaşayıp giderler. Omurga ve biliş evrildikçe duygular gelişir,özelleşir,dallara ayrılır bu da duyguların ne kadar özel olduğunu gösterir. Ruh hastalarının evcil hayvan sahiplenirken köpeklere daha çok yönelmesinde de bunu görüyorum; noksan olana çekilme.Aslinda insan olarak anlaşılmanın,ruhsal olarak doyrulmanın ve empatinin peşindeyiz fakat bunu kendi irkimiza pek yakıştıramıyoruz. Öğretilerden olsa gerek.

Son düzenleme:
Uygun şartlar oluşunca belli edilen duygusallık bence kıymetlidir. En azından ben öyle yapıyorum ve bu sayede hayal kırıklığı yaşama riskim azalıyor.

Mıy mıy olmasın aman naif erkek sevmiyorum ama höt hötte olmasın. Ortası yok mu.....

Fazlası bunaltıyor.

Omzumda aglayabilir.

Noah noah.
Bunun bir yengec erkeginin demesi beni cok cok üzdü.

Geri