Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendine gel sen anlı şanlı Kürt erkeğisin ne ağlaması ..? Çarparım ağzının orta yerine bak….benim ya bu. kimin beni nasıl gördüğü, dışarıdan nasıl bir izlenim yarattığıma bakmam umrumda bile olmaz. her duyguyu uçta yaşarım. sonrası hayalkırıklığı, degersiz hissetme, depresyon...duygularımıda doğrusu pek kontrol etmeyi baskılamayı sevmiyorum, ne sinirimi ne ağlaklığımı.
neyse omzunuz diyorum hanımefendi, biraz ağlayabilir miyim?
Kendine gel sen anlı şanlı Kürt erkeğisin ne ağlaması ..? Çarparım ağzının orta yerine bak….
Temam bıgri kjkjkjöpüşürken dilini gereğinden fazla kullanan kürt çocuğunun, dilinin sevgilisi tarafından da yasaklanması üzerine geçirdiği derin bunalımlı kimlik arayışı ve varoluşsal sancılarının dışa vurumu...
Ufak anıSevgilinin terk ettiği erkeğin tesellisi, göz yaşı dökmesi bana göre değil.
Bu duygusallık çok fazla.
Ufak anı
Uzun süreli çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ve beni aldattı gibi bişi oldu
Neyse ayrılık konuşması gerçekleşiyor…bahanesi de işte babama benziyorum falan dedi sonra ağlamaya başladı ama o ana kadar nasıl sinirliydim parçalıcaktım sonra ağladığını görünce üzülme tamam olur böyle şeyler diyip teselli etmiştim -_-
YoookAnılarınla yaşıyoruz jskdkx
Devam ettin mi teseliiden sonra?