Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık açılmıyor desek daha doğru hshssjLiseden beri reddedilmiyor...
hıı bu daha doğru bir açıklama oldu tabi hafjdasArtık açılmıyor desek daha doğru hshssj
Lisede bir kızın peşinden üç yıl koştum.bollywood filmlerinde ki adamlar n'olursa olsun surekli tek bir kizin pesinden kosuyor ya istikrarli? bi danslar, bi etkilemeye calismalar.. bin kere rededilse de, yine de devam. devam derken, rahatsiz edici sekilde de degil (danslari saymazsak). iste o istikrar lazim erkeklerimize :d boylece o hayir bir gun evet olur
Lisede bir kızın peşinden üç yıl koştum.
üç kere reddedildim.
dördüncüyü mezuniyet tatilinde Bodrum'da konakladığımız otelin kumsalında ateş yakıp ettim, yine reddedildim.
beşinciyi teklif etmek için gittiğimde Arif isimli başka bir çocukla sevgili olduğunu öğrendim.
Teşekkürler hayat, teşekkürler bollywood.

Bekar kankalarım var ArifLisede bir kızın peşinden üç yıl koştum.
üç kere reddedildim.
dördüncüyü mezuniyet tatilinde Bodrum'da konakladığımız otelin kumsalında ateş yakıp ettim, yine reddedildim.
beşinciyi teklif etmek için gittiğimde Arif isimli başka bir çocukla sevgili olduğunu öğrendim.
Teşekkürler hayat, teşekkürler bollywood.
yok ya, lisedeyken daha romantik bir serseriydim ben. sırf onu seviyorum diye bana açılan bir kızı bir geri çevirmiştimTabi o uc yilda belki daha fazla kisilerin pesinden kosuyordun ama star number one o kizdi.. Reddedilmedigin zamanlar ve hikayelerin daha fazladir senin bence :d
Kardesinle nasil bu kadar zit olabildin diycem de ben de kardesimle oyleyim… fjkdkkd sanirim iyi anlasmanin sirri farklilik…Bence birine açılıp reddedildikten sonra başka başka kişilere de açılabiliyorsa bu kişideki özgüvenden ziyade alışkanlık haline getirmesindendir. İlişki konusunda maymun iştahlı olmasındandır. Mesela benim küçük kardeş önüne gelene yürüyüp 10 tekliften 7 red 3 kabul olsa da pes etmiyor. Ben ise bir redededilirim diye kimseye açılmıyorum.)