Aşık olunan kişiye açılıp reddedilmek

Konu sahibi son olarak 1413 gün önce görüldü
Benimkisi reddedilmek değil de daha farklı saçma bir şey oluyor

Aaa en son lisede öyle bişey yaptım ben ahah :D kendisi o kadar kibardı ki beni üzmeden halletti durumu hala da görüşürüz düğün fotosuna kalpli emoji bile gönderdim dhdjdj

olur böyle şeyler
takıntı yapıp
o kişiyi rahatsız etmeyin

bollywood filmlerinde ki adamlar n'olursa olsun surekli tek bir kizin pesinden kosuyor ya istikrarli? bi danslar, bi etkilemeye calismalar.. bin kere rededilse de, yine de devam. devam derken, rahatsiz edici sekilde de degil (danslari saymazsak). iste o istikrar lazim erkeklerimize :d boylece o hayir bir gun evet olur
Lisede bir kızın peşinden üç yıl koştum.
üç kere reddedildim.
dördüncüyü mezuniyet tatilinde Bodrum'da konakladığımız otelin kumsalında ateş yakıp ettim, yine reddedildim.
beşinciyi teklif etmek için gittiğimde Arif isimli başka bir çocukla sevgili olduğunu öğrendim.
Teşekkürler hayat, teşekkürler bollywood.

üç kere reddedildim.
dördüncüyü mezuniyet tatilinde Bodrum'da konakladığımız otelin kumsalında ateş yakıp ettim, yine reddedildim.
beşinciyi teklif etmek için gittiğimde Arif isimli başka bir çocukla sevgili olduğunu öğrendim.

üç kere reddedildim.
Bekar kankalarım var Arif :(

Tabi o uc yilda belki daha fazla kisilerin pesinden kosuyordun ama star number one o kizdi.. Reddedilmedigin zamanlar ve hikayelerin daha fazladir senin bence :d
yok ya, lisedeyken daha romantik bir serseriydim ben. sırf onu seviyorum diye bana açılan bir kızı bir geri çevirmiştim :(

asik olunacak birini buldukda acilip reddedilmek kaldi sanki

İnsanın her acıyı ya da mutluluğu tatmasına inanıyorum.
Reddedilmenin de verdiği acıyı bilmek birdakine daha az canını yakacağını bilmek daha iyi.

Bence birine açılıp reddedildikten sonra başka başka kişilere de açılabiliyorsa bu kişideki özgüvenden ziyade alışkanlık haline getirmesindendir. İlişki konusunda maymun iştahlı olmasındandır. Mesela benim küçük kardeş önüne gelene yürüyüp 10 tekliften 7 red 3 kabul olsa da pes etmiyor. Ben ise bir redededilirim diye kimseye açılmıyorum. :))

Bence birine açılıp reddedildikten sonra başka başka kişilere de açılabiliyorsa bu kişideki özgüvenden ziyade alışkanlık haline getirmesindendir. İlişki konusunda maymun iştahlı olmasındandır. Mesela benim küçük kardeş önüne gelene yürüyüp 10 tekliften 7 red 3 kabul olsa da pes etmiyor. Ben ise bir redededilirim diye kimseye açılmıyorum. :))
Kardesinle nasil bu kadar zit olabildin diycem de ben de kardesimle oyleyim… fjkdkkd sanirim iyi anlasmanin sirri farklilik…

Geri