Aşık olunan kişiye açılıp reddedilmek

Konu sahibi son olarak 1411 gün önce görüldü
Kendinizi dünyanın en değersiz insanıymış gibi hissettiren bir durumdur.

Çivi çiviyi söker kesin çözüm

Aşık olduğunuz kişi size yüz vermiyorsa, siz size aşık olan insana şans verin.

Bize aşık olan kimse yoksa napacaz :)
Reyiz amaç ne? yani ben geçen kendi acımdan bahsettim unutamıyorum dedim diye şimdi sende, bak işte benim dertlerim daha büyük! mü demeye getiriyorsun? sana da aşık olan yoksa o da onların kaybı ne diyelim, bana da yok gerçi olanların kıymetini bilemediğim için lanetlenmiş hissediyorum.

Aşk kavramına artık inanmadığım için bu konuda yorum yapamayacagım sanırım.
Aşkı bilmeyen insanlar bir heves uğruna kendini açıp - ki bunda hiç bir mani yok, bence içinde tutulacagına söylenmeli- reddedilince , bunun acısını başkasına giderek çıkarıyor.
E aşk bunun neresin de? Kandırmayın kendinizi. İki güne başkasını bulup unutursunuz reddedilişinizi.

Çok mu genel oldu ne .(:

Aşk mutlu olmak demek değildir ki, acı çekeceksin.Geçer.

aşkın acısı ne ya
hep itelemişler bize bunları
acı çek
çek çek daha çek
çöl varsa yuvarlan biraz
hah şimdi oldu aşıksın
sonra ahkam kes
sizinki aşk mı ulen
le le le sakine

ib7aS0.gif

Hic asik olmadim.Brehbreh

İnsan beraber zaman geçirmediği, beraber herhangi bir şey yapmadığı , anı biriktirmediği birine aşık olamaz. Ancak hoşlanılan biri tarafından reddedilebilir.

Aşık olunan kişi tarafından bir şekilde reddedilmek çok bozuyor insanı ya, kim ne derse desin. Bir şekilde olmuyorsa ve duyguların varsa üzülüyorsun. Net.
Bence kafayı dağıtmak lazım ne bileyim, farklı meşgalelerle.
Günü gelince insanın ilgisi başka birine yönelir zaten, başka biri olmasa da gün gelir duygularınız biter, bu böyledir.

Bana açılmadan açılmam mesela. İlk adım hep karşıdan gelecek. Benim açımdan net emin olsam da o adım atmadığı sürece kılımı oynatmam :)

Acı çekmek özgürlükse
ÖZGÜRüz ıkımız de demıs ustad

AŞk kavuşmamak uzeredır vuslat bulduğunda artık adı aşk olmaktan cıkar

O da senden beklerse nolcak ya, bekle dur (:

Ebru’cum kadınlar zaten çok kolay açılan erkeği sevmiyor. Önüne gelene methiye düzen en son söylenecek lafı başta söyleyen adam zaten kadının süzgecinden geçmiyor kalbur üstü kalıyor ciddiye alınmıyor. Bana bu kadar kolay yaklaştıysa bunu başkasına da yapmıştır fikri oluşuyor kendi hayatından düşün öyle değil mi :)

Kadın daha temkinli yaklaşan ayakları sağlam basan ketum adamları seviyor ve ben bunu kaçırmayayım bu çok utangaç masumdur diye kadın atıyor o adımı:)

Yani çok beklemiyorsun geç oluyor ama sağlam oluyor. Adam da öküz olmayacak tabi ona güven verince ki kadının en ihtiyaç duyduğu şey bu devirde güven arkası geliyor:)

Kendi yazdığım şeyi beğenmek için buton aradım asdas

Geri