Aşık olunan kişiye açılıp reddedilmek

Konu sahibi son olarak 1414 gün önce görüldü
Bu konuda ben netim ya.
Birine hislerimi belli ettim ve reddedildiysem benim için o defter tamamen kapanıyor.
Görmezden gelmekte iyiyimdir.
E böyle durumlarda mahalle yanarken tarak arayanları oynuyorum.
Sıkıntı yok oyna devam

Reddedilme durumu bazı insanlar da büyük etkiler bırakıyor. Aslında alternatiflerin çok fazla olduğunun farkına varsa ve olaya bu açıdan baksa içinde bulunduğu kötü hissiyatı yok etmenin daha kolay olduğunu anlar insan.
Ama işte herkesin acı ve sevgi eşiği farklı, kimileri bu durumu takıntı haline getiriyor.

Eh bir de şu durum var birilerine aşık olup yüz bulamayınca sinirlenen veya kendisine haksızlık yapıldığını düşünenler, başka birisi ona aşık olduğunda onu anlamak yerine sırt çeviriyor.
Ben seçilmem seçerim mantığı hemen herkeste var maalesef. Ulaşılması, erişilmesi zor olduğuna inandığımız şeyleri elde etmek için enerjimizi harcamak hoşumuza gidiyor.

Ay hiç reddedilmedim nasıl bir duygu ki o... diyerek havalara girenlerde oluyor..
Evet bende hiç reddedilmedim.
havaya girerek söylemiyorum.....
Amma velakinki reddettiklerimin bir süre freni tutmaz hale geliyor...
Oysaki biliyorum.. sevgileri elde edene kadar...
Kolay mı yahu gercek seveni bulmak...
Benim sevgim değerli kardeşim.
Her gelene hoşgeldin diyemem..
Ağlayacaksanız oynamayalım ltfn....

ya bu keko.ne anlatio? sadece diz kapagim.bile snn suratindan guzeldir .s

bi açıldım
bi kapandım
böyle şeyler insanı duygulandırıyor

Baştan red edilmek, sonradan terk edilmekten iyidir.

al aşkını sok orana burana deyin
sonra nereme nereme desin
haydi bakalım

Ben onu sevdiysen kendi duygularımı tatmin etmek için sevmişimdir zaten, ona bayıldıgımdan degil yani, sıkıntı olmaz, benim daha büyük dertlerim var yaşlanıyorum

reddedileceğini sezip, usul usul ilk sapaktan sapanlara selam :dd

Geçmiş günler gelmeyecek.

Amaaan acilmayin icinizde patlasin en temizi

Ben hayatta gidip bi erkeğe açılmam. Bu yüzden reddedilmem. Ha ortada flört etme olayı bile yokken benimki bana "iyisin güzelsin ama işte ben seni sevmezdim, seninle evlenmezdim, benim sevgilim benimle aynı yaşta olmamalı, benden 5 yaş küçük olmalı, o olmalı bu olmalı diye bir sürü şey sayıp kendince reddetti ona açılmayan hanımefendiyi. Şey- şuan o beyefendi reddettiği bu hanımefendiyi hâlâ çok seviyo. ::/

Davranışlardan anlaşılıyor zaten ve olaylar kendiliğinden gelişirse daha mantıklı, böylece kimse kırılmamış olur.

Geri