Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum yerini tutuyor dememiş zaten, hepsinin yeri ayrı demiş. Ben de katılıyorum @Lefty ‘in dediklerine açıkcası.Ben ailem olmadığı için yıllarca gurbette süründüm. Anlat bilelim? Annenin yerini hangi kız arkadaşın tutuyor, yada babanın yerini hangi erkek arkadaşın? Soruyu okumadan mı yazdın @Lefty
Cevap düzeltilmiş böyle değildiDostum yerini tutuyor dememiş zaten, hepsinin yeri ayrı demiş. Ben de katılıyorum @Lefty ‘in dediklerine açıkcası.
Tamam belki de yanlış yazdı. Yine de katılıyorum :dddCevap düzeltilmiş böyle değildi
Herşeye katıl sen.Tamam belki de yanlış yazdı. Yine de katılıyorum :ddd
Katılıyorum çünkü benim düşüncem de öyle. O yazmasaydı ben yazardımHerşeye katıl sen.))
Yazardin biliyorum ömre bedelKatılıyorum çünkü benim düşüncem de öyle. O yazmasaydı ben yazardım![]()
Cevap düzeltilmiş böyle değildi
Hangi cevap düzeltilmiş?Ben ailem olmadığı için yıllarca gurbette süründüm. Anlat bilelim? Annenin yerini hangi kız arkadaşın tutuyor, yada babanın yerini hangi erkek arkadaşın? Soruyu okumadan mı yazdın @Lefty
HaklısınızHangi cevap düzeltilmiş?
Başlıkta hiçbir yorum düzeltilmedi. Konuya yazdığım ilk yorum da aynı şekilde duruyor.
Haklı olmak değil konu ancak yorumum ilk yazdığım şekilde duruyor ve değiştirmiş olsaydım da açıkça belirtirdim.Haklısınız
Annenin yerini ne tutabilir sence?Haklı olmak değil konu ancak yorumum ilk yazdığım şekilde duruyor ve değiştirmiş olsaydım da açıkça belirtirdim.
Her neyse... Ailenin yerini tutamaz elbette ancak kime göre? Anne-babasından yıllarca şiddet gören birine soralım ve bakalım o ne cevap verecek?
Yorumumda belirttiğim üzere bazen yanlış seçimler bazen de koşullar nedeni ile böyle düşünülmesi normal ancak her birinin yeri ayrı olduğu gibi birbirinin alternatifi de değildir.
Tutabilir diye bir ifadem var mı? Birbirinin alternatifi değildir diye yazdığım gibi hepsinin yeri ayrıdır dedim.Annenin yerini ne tutabilir sence?
Umarım senin gibi düşünür herkesTutabilir diye bir ifadem var mı? Birbirinin alternatifi değildir diye yazdığım gibi hepsinin yeri ayrıdır dedim.
Anne ile ilişkisi kötü olan birisi ise bu soruya olumsuz yanıt verecektir. Herkes iyi bir anne baba sahibi olamayabiliyor. Yetimhanedeki çocuklara sorarsan ailelerini anmak bile istemiyorlar.
Söylediğimde bir tuhaflık olmadığına göre neyi eleştirmeye çalışıyorsun?Umarım senin gibi düşünür herkes
Hayır tuhaflık yok haklısınızSöylediğimde bir tuhaflık olmadığına göre neyi eleştirmeye çalışıyorsun?