Arkadaşlığa da aşka da zerre inancım yok. Bu hayatta gerçek olan tek şey aile bence ya sizce?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
1673888884190.png

Ailenden başkası yalan.

Ben ailem olmadığı için yıllarca gurbette süründüm. Anlat bilelim? Annenin yerini hangi kız arkadaşın tutuyor, yada babanın yerini hangi erkek arkadaşın? Soruyu okumadan mı yazdın @Lefty

Ben ailem olmadığı için yıllarca gurbette süründüm. Anlat bilelim? Annenin yerini hangi kız arkadaşın tutuyor, yada babanın yerini hangi erkek arkadaşın? Soruyu okumadan mı yazdın @Lefty
Dostum yerini tutuyor dememiş zaten, hepsinin yeri ayrı demiş. Ben de katılıyorum @Lefty ‘in dediklerine açıkcası.

Bazen ben kendime bile inanmıyorum. O da bir şey mi…

Haklı olmak değil konu ancak yorumum ilk yazdığım şekilde duruyor ve değiştirmiş olsaydım da açıkça belirtirdim.

Her neyse... Ailenin yerini tutamaz elbette ancak kime göre? Anne-babasından yıllarca şiddet gören birine soralım ve bakalım o ne cevap verecek?

Yorumumda belirttiğim üzere bazen yanlış seçimler bazen de koşullar nedeni ile böyle düşünülmesi normal ancak her birinin yeri ayrı olduğu gibi birbirinin alternatifi de değildir.

Haklı olmak değil konu ancak yorumum ilk yazdığım şekilde duruyor ve değiştirmiş olsaydım da açıkça belirtirdim.

Her neyse... Ailenin yerini tutamaz elbette ancak kime göre? Anne-babasından yıllarca şiddet gören birine soralım ve bakalım o ne cevap verecek?

Yorumumda belirttiğim üzere bazen yanlış seçimler bazen de koşullar nedeni ile böyle düşünülmesi normal ancak her birinin yeri ayrı olduğu gibi birbirinin alternatifi de değildir.
Annenin yerini ne tutabilir sence?

Annenin yerini ne tutabilir sence?
Tutabilir diye bir ifadem var mı? Birbirinin alternatifi değildir diye yazdığım gibi hepsinin yeri ayrıdır dedim.

Anne ile ilişkisi kötü olan birisi ise bu soruya olumsuz yanıt verecektir. Herkes iyi bir anne, baba sahibi olamayabiliyor. Yetimhanedeki çocuklara sorarsan ailelerini anmak bile istemiyorlar.

Tutabilir diye bir ifadem var mı? Birbirinin alternatifi değildir diye yazdığım gibi hepsinin yeri ayrıdır dedim.

Anne ile ilişkisi kötü olan birisi ise bu soruya olumsuz yanıt verecektir. Herkes iyi bir anne baba sahibi olamayabiliyor. Yetimhanedeki çocuklara sorarsan ailelerini anmak bile istemiyorlar.
Umarım senin gibi düşünür herkes

Geri