şey… buna da katılıyorum hshdhdjher aileyi kendi ananız babanız gibi sanmayın. ne aileler var. yeri gelir bırak arkadaşı kedi köpek ana babadan daha çok destek olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şey… buna da katılıyorum hshdhdjher aileyi kendi ananız babanız gibi sanmayın. ne aileler var. yeri gelir bırak arkadaşı kedi köpek ana babadan daha çok destek olur.
Bak bu doğru işte. İnsanın annesi babası vardır lakin yetiştirme yurdunda ki çocuktan farksızdır.her aileyi kendi ananız babanız gibi sanmayın. ne aileler var. yeri gelir bırak arkadaşı kedi köpek ana babadan daha çok destek olur.
ya benim yanlış bir şey söylediğim görülmemiştir. siz bana inanın..Bak bu doğru işte. İnsanın annesi babası vardır lakin yetiştirme yurdunda ki çocuktan farksızdır.
onun da hayırlısı hatemcim.. ne evlatlar var..Tek gerçek şey çocuk.
Doğru diyorsun dedim zatenya benim yanlış bir şey söylediğim görülmemiştir. siz bana inanın..
Öyle tabii. Allah hayırlı evlat versinonun da hayırlısı hatemcim.. ne evlatlar var..