Arkadaşlığa da aşka da zerre inancım yok. Bu hayatta gerçek olan tek şey aile bence ya sizce?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
her aileyi kendi ananız babanız gibi sanmayın. ne aileler var. yeri gelir bırak arkadaşı kedi köpek ana babadan daha çok destek olur.
Bak bu doğru işte. İnsanın annesi babası vardır lakin yetiştirme yurdunda ki çocuktan farksızdır.

Askerlik hayatımdan anlatayım size.
Karagah'ta her dolabın üstünde farklı renkli ve numaralı etiketler vardı.
"Yangında birinci kurtarılacak"
"Yangında ikinci kurtarılacak"
Ve böyle devam ederdi. İçlerinde ne var bakmadım.
Aile birici sırada gelmeli. Sonra komşular, arkadaşlar, v.s.
Aileyi bir arkadaş ile kuruyoruz. Arada aşk ta olmalı ki sağlıklı bir ilişki olsun.
Kimse bir başkasının yerini alamaz. Herkesin eksikliği can sıkar.
Ben o Karargah'taki dolap tanımlarımı kendime örnek aldım ve hayatıma öncelikler sırası koydum.
Kafanızda bir düzenin var olması hızlı ve doğru karar vermenizi sağlar.

"Sevgi Evleri" vardır ve burada ailesi tarafından terk edilmiş, şiddet görmüş ya da kötü koşullara maruz bırakılmış çocuklar, gençler bulunur. Yaşadıkları travmayı atlatıp hayata yeniden tutunmaları için çaba sarf edilmektedir. Belli bir yaşa geldiklerinde kendilerine iş imkanı sağlanır ve sonrasında da hayatlarını kurmaları için kendi başlarına yollarına devam ederler. Bu aşamadan sonra da aileleri olmadığı için hayatlarını güven duydukları başka insanlar ile paylaşır ya da birleştirirler.

Anne ve babanın ya da ailenin yerini elbette hiçbir şey tutamaz ancak koşullar gereği herkes için bu şekilde olmayabiliyor.

Benim gibi yalnız Kurt’lar için dost daha önemlidir.

Of ne alaka ya?
Hepsinin yeri ayri.

Tabi. Biz www falanca org filanca net yalanca com olarak bir aileyiz zaten.

Her şey gelip geçicidir, sadece ve sadece Allahu teala hariç.

Bu dünyevi yaşamın malına mülküne sevgisine kanmayız.

246012a57006dbd6b8a64bd5fe709b0a.jpg

dedi,
duyuldu,
buyurdu.

Geri