Soru C Arabesk sevmek zevksizlik midir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Müslüm Gürses'in şarkıları yazar vücudumda dövmeleri mevcuttur . Bu vesille ile Müslüm Gürses Hz. Allah'tan rahmet diliyorum .

Zevksizlik tabii.
Ben cok zevksizim o konuda mesela.
Dinlerim.
O biter,sonra Beethoven 5. Senfoni calar.
Cok da şaaapmamak lazim.

Arabesk dinlerim rap dinlerim.. her şey dinliyorum galiba ben..

krodur yazan olmamis
yasa şey yazan olmamis arabesk dinleyen kizin güzel olma ihtimali yok

arabeskin mutlaka hayatımıza dokunduğu dönemleri olmuştur
arada eserse dinlerim

Amcamın küçük aklıyla bana verdiği ya da ondan bana geçen tek öğüttür; arabesk sevdalısı olmamak gerekir…..

Arabesk size yaşamadığınız duyguların yükünü sırtlatır. Boşa iş yapmayın….

Ferdi Tayfur fantazi müziğe mi giriyor

Ferdi'yi de Müslüm'ü de hiç beğenmedim. Hep sarhoşmuşlar gibi söylüyorlar. Orhan'ı dinlemeyi severdim. O coşkuluydu. Sözler pek dinleme, müziğe odaklanırım.

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen. Bunlar fantezi arabesk. Nejat Alp ve Arif susam da var. Bunları dinleyin. Zeynep bastık bastık nereye kadar.

yoo değil...heryerde arabesk çalıyor.sevmeyen kulağına bişey tıkasınnn

Entel arkadaşlar konuyu terkedin, sezon kapandı;

E6B0139E-154E-49EF-A808-79D7C2BD76B2.jpeg

Elitist bir tavır takınıyormuşum gibi algılanmasın lütfen. Tek tük dinlemiş olduğum birkaç arabesk şarkı olsa da bir bütün olarak arabesk müziği aşırı itici ve kötü bulan biriyim. Mazoşizmiyle, kaderciliğiyle, çileciliğiyle insanın kendisini alçaltmasından, küçültmesinden, böcekleştirmesinden başka bir şey değil. Bu kültürle yetişmiş kimselerle çok az ortak paydada buluşabiliyorum. Aslında bir tür yaşama bakış açısını da özetliyor. Vakti zamanında söylediği o meşhur cümle nedeniyle linç yiyen Fazıl Say’ı da selamlıyorum.

niye öyle olsun ki? öyleyse de zevksiziz kardeşim kime ne... yeri geliyor insan onun içinde buluyor kendini.

• sarılma
Tepkiler: ne
Geri