Arabadan Anlıyanlar Buraya Lütfen

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Bence en uygunu Honda

Sebebi dersenız hiç 407 'yle önlü arkalı gitmedim ama Civic yolda ikiye böler gibime geliyor.

performans konusunda yene Honda derım

ama 407 sırf hız arabası :)
ama sunuda goz onunde bulundurmanızda fayda

bayanlar ıcın en ıyısı Peguet dir. Honda dan vazgecmeyın derım. ama sonucda bu sızın kararınız hesap kıtap işi

hakkınızda hayırlısı olsun

MkBYvk.jpg

vZNzPp.jpg

40VmpY.jpg

VEzpBq.jpg

peugeot 2008 resimdeki full paket dizel otomatik vites 83bin küsürdü 3008 ekimin sonunda gelecek,4x4 getirmiyorlaşmış Türkiyeye Vergisi yüksekmiş saçmalık bence 4x2 sadece geliyormuş fiyatıda 130 bin full paketi dizel kalsın arabanız sizin olsun :asd:​

QQzX03.jpg

znpRkY.jpg

PQa3J5.jpg

1NZPlj.jpg

Kia sportage full paketi benzinli 130 bin kampanya olduğu için 127 binee inmiş,dizeli 195 bin di.​

PQa3b5.jpg

Wbp2jm.jpg

gXYlE0.jpg

Xd327j.jpg

jBNzzg.jpg

Honda CR-V 4X4 dizel otomotik vites 160 bin
Aldı arkadaşım hondayı sizlerede teşekkür etti yardımlarınız için pazartesi işlemlere başlanılıyor test sürüşüde yaptıkk gzldii gayet beyaz seçti...
Ne diyelimm o zaman hayırlı olsun kazasız belasız kullansın :cici:

Bugün galeri galeri gezdikk ama değdi, yeni araba kokularına bayılıyorumm yaa ne gzl kokuyor öylee:dyg::cici:​

Phoibos nissanın dediğiniz modelinde Ne kadar rhat gibi görünsede arabının 20binden sonra motorunda acayip bir ses gelmektedir :) motor sesini içeri veren bir 4x4 ne kadar tercih edilir allah bilir

Tercihim ekonomik sebeplerden uygun görülmedi. Her aracın ve bir modeldeki her serinin kendine özgü problemleri olabilmekte. Bahsettiğiniz problem bilinçli bir tüketici için araç iade sebebidir. Tabi servis sizi kandırmazsa.

Biraz araştırma yapılırsa bütün araçlar için az çok bulunur.

Örnekler:

Honda Sıfır Aldığım Araçta Sunroof Üretim Hatası Var!

Honda Aracı Aldığımdan Beri Sorunlar Çıkıyor!

Honda Servisi Aracımı Kabul Etmiyor.

Honda Pişmanlıktır!

Honda Arızası Giderilemeyen Bluetooh Bağlantısı!

Honda Araçların Klima Sistemi Sorunlu.

Honda 6 Yıl Garanti Masalı!

Honda Vites Değişiminde Mekanik Vuruntu Sesi Sorunu!

Honda Servisler Yetersiz...

Honda Kırmızı Renk Pembeye Dönüştü!

Honda Direksiyon Simidi Soyuldu...

Honda Hava Yastığı Her İki Elimde Yanık Oluşturdu...

Honda Crv Ani Durma!

Honda 0 km Araçta Bir Buçuk Senede Defalarca Ciddi Arıza Yaptı!

Honda Türkiye'den Garanti Süresi İçinde Değişikliklere Red.

En ilginç olan bu:

Honda Crv'nin İçinden Motor Bölümüne Elinizi Sokabilirsiniz!

bu konuyu görünce aklima pederin range roveri geldi :/

Peugeot herhalde Hondanin heehalde en az 10 kati satmistir. İnsallah Peugeot almistir.

Ford Fiesta Titanium 2015 model 1.5 diesel 44.000 km satılıp yerine ne alınabilir?(şuan piyasa değeri 110-125 sahibinden de hatta biri 136 yazmış :=)
Yenisi mümkünse otomatik olsun fikirlerde.

Hatta editliyorum mesajımı 143.000 yazmış biri ki 77.000 km benim daha düşük.

anladım abarisciğim @Abaris gülegüle kullansın o halde

@yoSun araba fiyatları maalesef almış başını gidiyor hatırlıyorumda 2016 yılında dolu wolswagen golf 60 bine 0 alıyordun
şimdi 300 bin vardır herhalde aradaki farkı siz düşünün ne acı değilmi oh shit men xd
ford fiestayı önermiyorum ayrıca

@yoSun araba fiyatları maalesef almış başını gidiyor hatırlıyorumda 2016 yılında dolu wolswagen golf 60 bine 0 alıyordun
şimdi 300 bin vardır herhalde aradaki farkı siz düşünün ne acı değilmi oh shit men xd
İkinci el araba alınmaz uçmuş fiyatlar

şuan olan o satıp değişmeyi düşnüyorum.

@yoSun Aracını gerekmiyorsa şuan satma yıl başından sonra fiyatların daha fazla artacağını söylüyorlar ki buda sana aracından ekstra olarak 10 bin tl kar ettirebilir.

2. El Renault Yeni Clio serilerinden bakabilirsin yalnız arka koltukları dardır. Fiesta iyidir gerekmiyorsa satma emin ol pişman olacaksın biraz daha bekle çünkü satsanda araç bulamazsın

@yoSun Aracını gerekmiyorsa şuan satma yıl başından sonra fiyatların daha fazla artacağını söylüyorlar ki buda sana aracından ekstra olarak 10 bin tl kar ettirebilir.

2. El Renault Yeni Clio serilerinden bakabilirsin yalnız arka koltukları dardır. Fiesta iyidir gerekmiyorsa satma emin ol pişman olacaksın biraz daha bekle çünkü satsanda araç bulamazsın
Renault nefret ediyorum evet satarsam yerine araba alamıyorum çok iyi kar elde etsemde maalesef yerine aynı yaş km falan filan koyamıyorum yeni yılı da bekliyelim bakalım teşekkürler :)

Renault nefret ediyorum evet satarsam yerine araba alamıyorum çok iyi kar elde etsemde maalesef yerine aynı yaş km falan filan koyamıyorum yeni yılı da bekliyelim bakalım teşekkürler :)

43.000 km şuan piyasada bulunmayacak bir km genelde 93 veya 95 binde satarlar 100 bin bakıma alan soksun diye, bu piyasa 2 - 3 yıl daha böyle gidecek az daha sabır :)

Araç fiyatlarının artması veya düşmesi yeni bir araç alacak olan araç sahibine herhangi bir şekilde katkı sağlamayacaktır. Çünkü satılan aracın fiyatı yükseldiği gibi alınacak olan aracın fiyatı da yükseliyor. Piyasa bu şekilde ayakta şu an. Bunu bir not olarak aktardıktan sonra :

Eğer alacağınız araç hazır değilse veya aracınızı sattıktan bir süre sonra araç almayı planlıyorsanız, piyasanın günbegün dinamik bir şekilde değiştiğini hatırlatmak isterim. Bu şartlar altında araç satışından hemen sonra araç alınamazsa zarar edilmesi kuvvetle muhtemeldir.

43.000 km şuan piyasada bulunmayacak bir km genelde 93 veya 95 binde satarlar 100 bin bakıma alan soksun diye, bu piyasa 2 - 3 yıl daha böyle gidecek az daha sabır :)
Yok sorun yok tek sorun otomatik istiyorum artık ama bekleriz napalım:) 53.500'e sıfır almıştım ben şimdi 2.el araba yok o fiyata:)

Yok sorun yok tek sorun otomatik istiyorum artık ama bekleriz napalım:) 53.500'e sıfır almıştım ben şimdi 2.el araba yok o fiyata:)

Eskiden araç alırken aracın değeri 63 bin tl ise beyfendi otomatik isterseniz ekstra 5 - 6 bin tl derlerdi şimdi 2. ellerde manuel ile otomatik arasında 30 bin tl var :) Piyasa son yapılan ÖTV Zamlarından sonra inanılmaz değişti otomatik 2. el alacaksan çok iyi bir ekspertize sokman gerekir ki otomatikte şanzıman aman aman derim :)

Geri