Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 2.el zor alırım ya çok pimpirikliyim ben bu aracı alırken de önce 2.el baktım bunun kaşı bunun gözü derken uğraşamam dedim öyle aldım muhtemelen 2.el zor alırım benEskiden araç alırken aracın değeri 63 bin tl ise beyfendi otomatik isterseniz ekstra 5 - 6 bin tl derlerdi şimdi 2. ellerde manuel ile otomatik arasında 30 bin tl varPiyasa son yapılan ÖTV Zamlarından sonra inanılmaz değişti otomatik 2. el alacaksan çok iyi bir ekspertize sokman gerekir ki otomatikte şanzıman aman aman derim
![]()
Zengin olmak böyle bir şey tabi..Ben 2.el zor alırım ya çok pimpirikliyim ben bu aracı alırken de önce 2.el baktım bunun kaşı bunun gözü derken uğraşamam dedim öyle aldım muhtemelen 2.el zor alırım ben![]()
Honda iyidir...
Peugeot kolay satılır.
Ben 2.el zor alırım ya çok pimpirikliyim ben bu aracı alırken de önce 2.el baktım bunun kaşı bunun gözü derken uğraşamam dedim öyle aldım muhtemelen 2.el zor alırım ben![]()