Arabadan Anlıyanlar Buraya Lütfen

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
Honda iyidir...

Peugeot kolay satılır.

Eskiden araç alırken aracın değeri 63 bin tl ise beyfendi otomatik isterseniz ekstra 5 - 6 bin tl derlerdi şimdi 2. ellerde manuel ile otomatik arasında 30 bin tl var :) Piyasa son yapılan ÖTV Zamlarından sonra inanılmaz değişti otomatik 2. el alacaksan çok iyi bir ekspertize sokman gerekir ki otomatikte şanzıman aman aman derim :)
Ben 2.el zor alırım ya çok pimpirikliyim ben bu aracı alırken de önce 2.el baktım bunun kaşı bunun gözü derken uğraşamam dedim öyle aldım muhtemelen 2.el zor alırım ben:(

Ben 2.el zor alırım ya çok pimpirikliyim ben bu aracı alırken de önce 2.el baktım bunun kaşı bunun gözü derken uğraşamam dedim öyle aldım muhtemelen 2.el zor alırım ben:(
Zengin olmak böyle bir şey tabi..

Honda iyidir...

Peugeot kolay satılır.

Honda Dizel ve Otomatik versiyonlarını 2018 yılından sonra çıkardı şuan piyasaları minimum 230 bin tl den başlıyor oda alınacak araç bulmak zor :/

Biraz daha sabır yosun otomatik diye diye eldekindende olma yeni yılı bekle kar et :)

bu konu görünce audi a8 quatro aracim aklima geliyor :/

Geri