Arabadan Anlıyanlar Buraya Lütfen

Konu sahibi son olarak 1730 gün önce görüldü
Arabadan anlıyorum ama ikinci el satışlarından bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacımız var.

Arkadaşım Honda CR-V veya Peugeot suv 3008 alacak (30 Ekimde türkiyede satışa çıkacak)
Sorum şu satmak istediğnde bu arabaları hangisini daha rahat satabilir ?
Teşekkürler...

Peugeot-3008-GT-7.jpg

Peugeot suv 3008

c4.jpg

Honda CR-V

Ben ikisini de almazdım. Ama aralarında seçim yapmak gerekirse Honda.

üff ciplere bak Honda sever çok var ama pejoda piyasada çok
çok fark olmaz yani ben olsam bende honda derdim

İkisini de rahat bir şekilde satabilir, fakat şu var temiz kazasız ikinci el honda bulmak çok çok zor.

bkz: türkçeden "anlıyanlar" buraya lütfen

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Abaris kazası olsa bile çok rahat satar, çünkü Honda'nın piyasası çok iyi. Ama kazasız Honda bulmak biraz zor. Çünkü modifiye ve hız tutkunu insanlar tercih ediyor genelde o yüzden de kazalı oluyor Honda lar Honda kullanan çok çevremde rahat bir araç ve sürmesi keyifli satarken de zorlanamaz hiç

Abaris kazası olsa bile çok rahat satar, çünkü Honda'nın piyasası çok iyi. Ama kazasız Honda bulmak biraz zor. Çünkü modifiye ve hız tutkunu insanlar tercih ediyor genelde o yüzden de kazalı oluyor Honda lar Honda kullanan çok çevremde rahat bir araç ve sürmesi keyifli satarken de zorlanamaz hiç

HeavenlyÇok sağol yaa işte bunu öğrenmek istiyorduk.
honda'yı satarken zorlanırsınız filan demişler arkadaşıma o yüzden sizlerinde fikrini almak istedik.

HeavenlyÇok sağol yaa işte bunu öğrenmek istiyorduk.
honda'yı satarken zorlanırsınız filan demişler arkadaşıma o yüzden sizlerinde fikrini almak istedik.
Onu diyenler halt etmiş piyasayı hiç bilmedikleri belli, arkadaşın sadece kazasız almaya özen göstersin, satarken içi rahat bir şekilde de satar bakmasın piyasası yok diyenlere, belki de en çok piyasası olan rahat satılan arabalardan biridir Honda

Onun kazası diğer jiplerle aynı iç dizanıda çok gzl değil onada bakmış beğenmemiş tşkler.

Onu diyenler halt etmiş piyasayı hiç bilmedikleri belli, arkadaşın sadece kazasız almaya özen göstersin, satarken içi rahat bir şekilde de satar bakmasın piyasası yok diyenlere, belki de en çok piyasası olan rahat satılan arabalardan birijdir Honda

Yoo sıfır alacak ikinci el almıyacak Heavenly :)
hondayı ilk sıraya koysun o zaman..

honda da pejoda yeni kasa çıkardılar. pejonun dizelleri pek kullanan yok. honda iki türlüde gidiyor.

İkiside kötü sayılmaz diyemeyecem. Aslında ikiside ortasınıf :) tercihim honda olurdu

Honda tabi bu sorumu :)

Honda Servisleri araçlarını dilerseniz kendileride satın alır, üstüne biraz ücret ile yeni çıkacak modelleride alabilirsiniz.

Pejo hiç sevmem kağıt gibi arabadır, agrasif araç kullandıgım için beni pejo hiç memnun etmedi o yüzden bir alıcı olsam honda hayat onda derim

Sıfır alacaksa kesin alsın, satarken hiç zararı olmaz

Tşkkürler yardımın için :cici:
banaa kalsa Bwm alsın ama parası yok,alacağı arabaya kredi çekecek birazını zaten Ben Bwm ciyim:cici:
Bwm kullanıyorumm asla vaz geçmem arabamdan :cici:

Geri