Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BMW candırTşkkürler yardımın için :cici:
banaa kalsa Bwm alsın ama parası yok,alacağı arabaya kredi çekecek birazını zaten Ben Bwm ciyim:cici:
Bwm kullanıyorumm asla vaz geçmem arabamdan :cici:
Honda tabi bu sorumu
Honda Servisleri araçlarını dilerseniz kendileride satın alır, üstüne biraz ücret ile yeni çıkacak modelleride alabilirsiniz.
Pejo hiç sevmem kağıt gibi arabadır, agrasif araç kullandıgım için beni pejo hiç memnun etmedi o yüzden bir alıcı olsam honda hayat onda derim
BMW candır
Toyota raw4e de bakın bence sağlam bir suv istiyorsanız
Pejo donanım olarak çok önde ama sağlamlık olarak değil.
İç mimarım ek gelir olarak kuzenin galerisinde aracım var al-sat yaparım. Sıfır düşünüyorsan o fiyatlara alternatifin olabilir veya nakit almayı düşünüyorsan daha kaliteli araçları yüksek marka olarak sahip olabilirsin detaylı bilgi istersen. Özelden yazabilirsin şimdiden hayırlı olsun.
Tşkkürler yardımın için :cici:
banaa kalsa Bwm alsın ama parası yok,alacağı arabaya kredi çekecek birazını zaten Ben Bwm ciyim:cici:
Bwm kullanıyorumm asla vaz geçmem arabamdan :cici:
honda da pejoda yeni kasa çıkardılar. pejonun dizelleri pek kullanan yok. honda iki türlüde gidiyor.
İkiside kötü sayılmaz diyemeyecem. Aslında ikiside ortasınıftercihim honda olurdu
Sıfır istiyor birazını kredi çekecek,yazarım özelden önerilerini alırız.
bmw mi slm tanışalım mı nbr![]()
Herzaman beklerim , Ofisten çıkınca fazla aktif olamıyorum sitede geç cevap verebilirim yanlış anlamayın . Abaris
Bak yaa arabam için tanışacak benle :asd:
Yok ya ne alakası var nerden çıkardın onu cx cx ayıp ediyorsun bak![]()
Uyuzsun sen yaaaaa işin yokmu git çalış :asd::asd:
tamam sen bana pm atarsın hadi görüşürüz![]()
![]()
genç bir arkadaşımız sa bunu bence öncelikli değerlendirsin