ApqA '

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
Kafa rahat

Eğer uğraşanlar varsa boşverin uğraşmayın çoluk çocukla .​

Admin olup kitlenen konuya yorum atmak kolay olsa gerek :D Ayyy çocukluk :D

Şimdi git; bir albüm dolusu fotoğraf yükle. Gülüşünü göster fotoğraflarında. Görenler, yalandan gülüşüne bakarak mutlu sansın seni. Yer bildirimleri ekle bol bol. Cafelerde gez; ya da istiyorsan hiç çıkma oralardan. Sohbetten selam ver herkese, yada soru sorulacak o siteyi at profiline. Sonrada o sorulara cevap ver. Nasıl ayrıldığımızı anlat övünerek.

Şarkı paylaş, iç acıtıcı durumlar yaz. Bana laf sok hadi; tek suçlusu benmişim gibi davran. Sanki sen bu ilişki için, sen elinden gelen her şeyi yapmışsın da , ben senin değerini bilememişim gibi haklı çıkar kendini. Çık geç saatlerde dışarı; hatta istiyorsan eve bile gelme. Kal arkadaşlarında.

Elbiselerine dikkat etme; hatta istiyorsan daha da kısa giyin. Saçını boyat; alkol iç, geç uyu, işe geç kal. Parmaklarına her renk ojelerinden sür. Dudaklarındaki rujun çok önplana çıksın. Benim kızdığım, ve sana engel olduğum herşeyi inadına yap.Çünkü ben yokum artık.

Yokum; ve sende bunun bilinci ile;

Başka birisiyle konuş. Başka birisine kaptır gönlünü. Sev onuda. Buluşun hatta. Sonrada mutlu olun. Profil'de ilişki durumu yapın. Birde ortak fotoğraf çekilin, şöyle albümü bol fotoğraflardan olanlardan. Yorum atsınlar ilişki durumunuza. Fotoğraflarınıza çok yakışıyorsunuz desinler.

Sen, bunların aynısını daha önce bizde görmemiş gibi davran. Teşekkür et; çok mutlu olacağından bahset. Ve çok mutlu ol. (bizi, sakın merak etme)

Neyse mutlu bir sonla bitmiyor her şey. Bu yazı da öyle bitmez sanırım.
Çünkü, içinde sen varsın.
İzlerken seni sevdiğimi ilk söylediğim film başlayacak birazdan.
Ve ben daha sigara içerek seni unutmaya çalışacağım..​

530097_439254766092045_869020914_n.jpg

[YOUTUBE]Alnu6yZuqyE[/YOUTUBE]

Yeter ki bir arada olalım
İsterse dünya dursun
:gtr:

“Bazen sessiz kalmak, kırıldığını göstermenin en iyi
yoludur.”

Bir kız o an kıskançlıktan ölse bile "senin adına çok sevindim" diyerek tebessüm bile edebilir. Sen ne olduğunu anlamazsın..

[YOUTUBE]ktMnZGPg1Ko[/YOUTUBE]

Bana güzel bir şey söyle
Kalbim sevinçle dolsun
Susma ne olursun...

Senden sonra çay açık geldi
Ve ne zaman kendim demlesem, demi biraz eksikti
Merak ediyorum
Aklm kalbim tamam da çayımn demide mi senle giti?

Bazen mutluluğun tanımına bakıyorum, mutluyum da ben mi farkında değilim diye..

GİDERKEN

Bilerek mi yanına
almadın giderken
başının yastıkta
bıraktığı
çukuru
Güveniyordum
oysa ben sevgimize
vapur iskelesi
ya da tren istasyonundaki
saatin doğruluğu kadar
Beni senin gibi
bir de annem terketmişti
ki göbeğimde durur
onun yokluğundan
bana kalan
çukur..

|Sunay AKIN

Ne yazık galiba ben sana hiçbir zaman vakitli bir ‘günaydın’ olamayacağım. Hiçbir sabah yanında doğmuyor nasılsa!

[Özgür Gümüşsoy // Teleparanoyakasyon]

Çok özlediğim günler var beni boys over flowers e başlatanlar nerdesiniz !​

Geri