ApqA '

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
Yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Özlüyorum. Hani neyi özlüyorsun deseler, cevabım yok. Neyi, kimi özlediğim bile bilmiyorum. Belki geçmişimi, belki çocukluğumu, belki o saflığı, o masumluğu özlüyorum. Belki de... Yok ulan yok, inan sen değilsin özlediğim. Geriye dönüp baktığımda her şeye rağmen gülümseyerek hatırlayamıyorum bile seni. Anlatamayacağım bir boşluğun içindeyim uzun zamandır, kendimden haber alamıyorum. Geçmişimden kaçmaya çalıştıkça, o geçmişin içinde kayboldum. Hepsinden ziyade, sanırım ben seninle beraber, kaybolan benliğimi özlüyorum.

TıLsıM

[YOUTUBE]0VQ3LlW1t_k[/YOUTUBE]​

1962741_639618136111558_2065634141_n.jpg

Bazı kadınlar sol göğsünün altında mayın taşır beyler. Ve oraya ilk ayak basan adam, ayağını çekip gitmeye kalkışırsa eğer; mayın patlar,kadın dağılır,adam ölür, kadının sol göğsünde.

Sonra bir daha kim gelip giderse gitsin sol göğsün altındaki kente,asla aynı etki yaşanmaz. Bir mayın bir defa patlar beyler. Bir kadın, gerçekten, bir defa sever.”Bir şiir bir kez yazılır, bir kitap bir kez okunur” gibi çürütülebilir bir tez değildir bu.Bir insan bir kez ölür, türündendir.Hatta düpedüz eşdeğerdir ikisi.Ve sevgilim, sana gelince:Eğer bir gün uğrarsan sol göğsümün altındaki kente,hüzünlü bir sesle:”Buralar bir zamanlar hep benimdi” diyeceksin kendine.

''Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki kelimelerim.
Ama senin ruhunu yerinden sallayacak kadar derindi hissettiklerim..''

Nazım Hikmet

Yeni bir aşk doğuyor mevsimi,
Kalbim uçacak gibi mavi göklere
Sevdiğim hiç susmasanda konuşsan
Senin sesinden dinlesem dünyayı
Herşeyini paylaş kuzum benimle
Bırak seni sımsıcak kollarla sarayım
Sevdiğimi anla artık sende
Yoksa neden ben şuan senin yanındayım

Bekleme ağaçlar dile gelsin konuşsun
Anlat kendi duygularını sende
Ver ellerini uzak durma böyle benden
Zarar vermem (sana) sadece severim ben.

[YOUTUBE]fgmWmGsZA50[/YOUTUBE]

TıLsıM

Suçum yok hakim bey
O 'üşüyorum ' demeseydi yakmazdım bu şehri.

Birine alışmak, onu benimsemek zaman alır. Bir süre sonra aynı bardaktan çay içmenin, aynı kaşıktan yemek yemenin tadını alır, alışmanın en güzel evresini yaşarsınız. Günaydınlar, iyi geceler dilekleri ve samimi "öptüm"ler.. Zor olan ne biliyor musunuz, bu alışma sürecinin tamamlanıp yaşam biçiminiz haline gelmesinden hemen sonra o'nu kendiniz gibi benimsedikten, ailenizden biri gibi hissettikten sonra...

Bitmesi..

Sonra, onsuzluğa alışmak. Sessizliğe, tek'liğe..Hiçlik hissine..Alışma süreci tersine işler, zor olur her şey, yemek yemek, su içmek ve o sonsuz gibi gelen uykusuzluk..Asla açılmayan günaydınsız gözler,alkol, sigara..Asıl zor olan alışma süreci "geride bırakılmışlığa, artık onsuz olacağın gerçeğine alışmak..

Bu hisse bilirsiniz, mutlaka alışamamışlığınız vardır..
varsa, beni anlarsınız..
Anlıyorsanız, bensiniz.

sizim..

Bizleri ayrılık acısı çekenler, geceleri uyumakta zorlananlar, en ufak mutluluktan sonra kat kat acı çekeceğini bilenler ve gecenin bir saatinde en acıtasyonlu şarkıyı ağlayarak defalarca dinleyenler anlar. Bizi, anca bizler anlarız. Bizden mutlu olmamızı, mutlu etmemizi, ve hatta mutluluğa dair yazılar yazmamızı beklemeyin.

Bu yüzden, bir yanımız sezen aksu'dan tükeneceğizi, diğer yanımız ise sıla'dan zor sevdiğimdeni çalıyor. Zor seviyoruz, bu yüzden mutluluk uzak geliyor bize. Çok sevdiğimden değil dedikçe sıla, daha çok bölünüyoruz parçalara. Paramparça oluyoruz. Bu sefer de yıldız tilbe tutuyor kolumuzdan, seni andım bu gece diyor.

Dün gece aniden hıçkırık tuttu,
bende yıldız tilbe ile beraber, seni andım.
Batıl inanç, kim olduğunu tahmin edersen geçer dediler.
Geç,medi.

[YOUTUBE]DJVQ-zc4OtE[/YOUTUBE]

TıLsıM

Sana şimdi seni sevdiğimi söylemek isterdim ama biliyorum sen bugün de kapalısın "seni seviyorum"lara.

K.T

10387394_725079940867843_4476493594073507417_n.jpg

Kafamı duvara vurmadan
tanıyabilmek seni...
beyninin içindekileri anlayabilmek
ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü,
bütün saatleri öylece durdurabilmek için
çıldırasıya paraladım kendimi
lanet olsun...
artık sigarayı üç pakete çıkardım günde
olsun be! ne olacaksa olsun.
bu da benim sana
ayrılırken şikayetim olsun.

Ara sıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
benim derdim yeter bana banane!
alıştım mı yokluğuna?
vaz mı geçiyorum, varlığından?
tedirginim aslında,
ya başkasını seversem?
inan o zaman seni hayatım boyunca affetmem.

Özdemir Asaf

Yokluğu hissedilmeyenin varlığı da rahatsız etmiyor,sevgisi sevindirmeyenin nefreti de üzmüyor adamı.

K.Tazeoğlu

“Salı günü ne yapmalıyım?
Çarşamba günü nereye gitmeliyim?
Perşembe günü hangi kitabı okumalıyım?
Ne zaman yemek yemeliyim?
Ne zaman uyumalıyım?
Arada boşluk bırakma sakın.
Tehlikeli oluyor benim için.
Hep benim yanımda ol.”

Oğuz Atay

Nerdesin ?
Ne yapıyorsun ?
Neden arayıp sormuyorsun ?

Aslında bunlar o kadar boş sorular ki
Nerede olduğun esas yerinin kalbim olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki
Hayallerimi her saat,rüyalarımı her gece işgal ettiğin gerçeğini değiştirmiyor ki
Senin benim,benim de senin olduğun gerçeğini değiştirmiyor ki

[YOUTUBE]cZtgskHFMhM[/YOUTUBE]

Bu aralar favori müziğim bu :cici:

[YOUTUBE]tsN1NnLLvqI[/YOUTUBE]

Bunun klibi güzel
Şarkı ondan güzel

Geri