ApqA '

Konu sahibi son olarak 571 gün önce görüldü
Bir hoşçakala sığdırdı beni, yere göğe sığdıramadığım.
Necip Fazıl KISAKÜREK​

Öyle bir güldün ki, emekli maaşına zam geldi sandım.​

Paranoyağım ben.
Her kafanın icinde bir beyin var sanıyorum!​

7698enguzelresimlisozler4.gif

Çok gördük gemileri yakıp gidenleri, hepsi yüzerek geri döndüler.​

Şu güne kadar,

bir ayda en fazla 2 kere görüşebildiğim, yanına gelebilmek için günlerce aç gezdiğim, mesafeleri boşver, sabahın köründe kalkıp ilk otobüse binip yanına gidip 3-5 saat sonra tekrar geride bıraktığım birini sevdim ben. 'Nerdesin' mesajıma karşılık, 'evdeyim' cevabını alınca gerçekten evde olabileceğine kendimi inandırmaya çalıştığım, 2 dakika geç gelen bir mesaja bir ton kelime... yaptığım, gecenin bir saatinde kalkıp meşgul çalan cep telefonun başında defalarca sigara yaktığım, seninle buluşma gününe geleceğim geceler sırf otobüsü kaçırmayayım diye sabaha kadar uyuyamadığım ve yanına her gelmek istediğimde, cebimdeki paranın yetip yetmeyeceğini düşündüğüm, günlerle geçti gitti bu hayat.

Yanına geldiğimde değiştirdiğin saç rengini farkedemediğimden dolayı bana kızan, ama gözlerinin rengini bir saniye bile unutamadığım birini sevdim ben. Ya öyle birşey ki. O kadar kilometre yol gidip, bir tartışma esnasında herkesin ortasında ' defol git buradan ' dediği halde, yolda başına bir iş gelmesin diye onu otobüsüne kadar bırakıpta oradan gidecek kadar çok fazla sevdim ben onu.

Ben onu düşünürken dinlediğim şarkıları sevdim. Gittiğim otobüs yolculuklarını sevdim. Vapurları sevdim. Trenleri sevdim. Herşeyi sevdim ben onun için.​

Ben en çok cezaevi filmlerini severim.Çünkü aşk filmleri çok saçma geliyor bana. Ve ya (çok gerçek). Bir kız, bir erkeği ya parası için terk ediyor, ya o erkeğin arkadaşıyla sevgili oluyor, ya da aldatıyor. Ama cezaevi filmlerinde öyle mi ?

En azından, kimin ne için acı çektiğini biliyoruz.​

''Hayalleri olanlar değil; hayalleri ölenler uyuyamaz.''
demişti bana bundan çok zaman önce..
Sessiz olun lütfen.
O şimdi uyuyor, ben ölüyorum.​

Yara bandı, yardan sonra kendini teselli etmek olsa gerek.
Bu yüzdendir, yaralı yerlere temin edilir.
Bazende (rakı)'yı önerirler. Ama onu biz burada boşverelim.
Eğer boşvermediysen, gururuna yenik düşüp, aramamalısın onu.
Cep telefonu bu yüzden zararlı. (Radyasyonu boşver)
Sigara, bir ayrılığın ilk gecesinde seni kendine alıştırır.
Bağımlılığı buradan meydana gelmeli.
Şarkılar, birileri gidince ön plana çıkar.
Ve müslüm gürses 'sensiz olmaz'.​

Seni Nasıl Özlemişim ..
Firari Sevdam Firari Sevdam

[YOUTUBE]6hSeK0V68OQ[/YOUTUBE]​

Korkarım bir gün; ayrılacağız. Ve hiç bilmediğim bir yerde; hiç tanımadığım biri ile bir cafede çay içiyor olacaksın. Yada bir parktaki bank köşesinde 'senden hiç ayrılmayacağım' yalanını fısıldayacaksın onunda kulağına.

Sonra o senin, saçlarına dokunacak ve gözlerinin içine bakıp 'seni seviyorum' yalanını atıcak. Ona sakın inanma.​

Elini uzat, cümlesini duyduğumdan beri korkuyorum..

Kelepçe takıyorlar.​

Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevemem.
Ya sev ya da sev.​

Benim nasıl biri olduğum, senin kim olduğuna göre değişir.​

Ayıya dayı demek ne ki ? Para için amcalara aşkım diyen kızlar var.​

Baba parası yiyen, altındaki arabası ile hava atan, yanında 3-5 kızla gezen, ortamı bol olan, şekil kovalayan, marka giyinen, cüzdanının, yüreğinden daha kalın olduğu, erkeklere hep aşık oldunuz. Gerçek aşk'tan hep uzak durdunuz. Tek amacınız, şekilin yanında şekil yapmaktı. Üstü açık arabalara binerek, marka elbiseler giyerek, egonuzu tavan yapmaktı, bunuda başardınız. Ay o kız, şu çocukla geziyordu, dedirtmekti amacınız.

Sabahtan akşama kadar çalışıp, ailesine yardımcı olmaya çalışan insanlar hiç umrunuzda bile olmadı. Olmadığı gibi, köşe başında mendil satan çocukla dalga geçtiniz. Aşağıladınız, hor gördünüz. Sabahın köründe, el arabası ile çöp toplayan adama iğrenerek baktınız. Tartıyımmı abi, diyerek elinde tartısı olan çocuğu üzdünüz.
Ekmek parası için çalgıcılık yapana güldünüz, televizyonda şekil için gitar çalanlara öldünüz.

Ve, hatta

kısacık eteklerinizi giyip, bir taraflarınızı açarak, 2-3 dekolte vererek, herşeyi elde edeceğini sandınız. Komiksiniz, çünkü

aşağıladığınız, dalga geçtiğiniz, güldüğünüz, iğrendiğiniz ve hatta 'küçük' gördüğünüz o insanlardan

daha ufaktı, mini eteğiniz.​

Benim hayatımda insanların cok şansı olmaz tek yanlış her dogruyu götürür. Arkamdan konuşanlar sanmasınlar ki duymuyorum yerin kulağı var.. Her canım diyene canımı vermem. İnsanların lafına kanıp insan harcamam..! Kendim görürüm yanlışı dogruyu afediceksem ben afederim. Benim geldigim seviyeye gelmeden, benim çektigim acıyı çekmeden, benim gibi tek başına ayakta durmadan eleştiri yapana, burun kıvırana tek bir lafım var ! Kolaysa sen dur dimdik hayatta, kimseye sırt dayamadan yaşa , aşkınla, işinle, saygınla, temiz saf yüreginle.! hayatımın hesabını yanlızca ALLAH' a veririm kimseye degil. ! Asla sıradan olmamı bekleme çünkü ben " BEN " olabilmek için çok BEDEL Ödedim.​

Babam : '' Karnen'de Hep 5 Getir Sana Bisiklet Alacağım '' Derdi , Ama Ben Hep 4 Getirirdim Çünkü Babamın Parası Yoktu !​

Geri