ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Bırakın bu Nasrettin Hoca'nın 'ya tutarsa' stratejisini.
Sütü bozuk olanın, mayası tutmaz.

İdam cezası geri gelmeli;
Cinayet işleyenlere , tecavüz edenlere , bugün kardeşim dediği insana yarın aşkım diyenlere..

Üzülme!
Çünkü Allah,umudu en çaresiz anlarda yollar...

3881_536837186327640_755208261_n.jpg

"'Hiçbir ülke yoktur ki kendi içerisinde bizim kadar çok hain yetiştirebilsin''"

Malum 21 aralığın kamuoyu nezdinde anlamı Maya takviminin bitişi, kıyamet günü olarak yerleşti.

Yüzlerce aile için 50 sene önce kıyamet kopmuştu aslında. 20 Aralık gecesi Kıbrıs Türklerine karşı gerçekleştirilen saldırılarda 364 vatandaşımız şehit düşmüştü. Çoğu kişi bilmez bile ama 103 köye saldırıldı, çoluk çocuk demeden o kadar masum insan katledildi.

Belki Mayalılardan zamanınız olur da hayatını kaybeden o insanlar için bir dua edersiniz diye yazıyorum bunu.

Mekanları cennet olsun.

481432_439090876145728_1377436200_n.jpg

Kıyametin kopacağını Allah bilir , Allahsızlar değil..

Biz makam sahibi kişilerlede otururuz , sokak çocuklarıylada , her ne kadar sahipsiz olsakta sahiplenmeyi biliriz , yanlış insanlara değer versekte sırf verdiğimiz söz için sevdiklerimizin bağımlısı oluruz , kaliteli yaşaman kimsenin umrunda olmaz kişiliğin kaliteli olsun ki toprak olduğunda arkandan gururla söz etsinler çünkü ideallerin ve düşüncelerinden başka bişey bırakmıcaksın geride işte bu yüzden karakter sahibiyiz

Perii

Dünyaya yayılmaya çalışmak, dünyadan silinmek korkusunun tepkisidir.

‎'Vaktiyle bir atsız var derlerse ne hoş
Anılmakla hangi ruh olmaz ki sarhoş''

[YOUTUBE]MPCkMtATV5I&feature[/YOUTUBE]​

Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır. Senin kılıç dediğin, Türk’ün oyuncağıdır!

Hüseyin Nihal Atsız

Bir kere kadere iman ettiniz mi,
diğer mevzular mantıkla hallediliyor.

90.000 Mehmed'in Şehit Düştüğü Sarıkamış Harekatı'nın 98. Yıldönümünde Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz.
Ruhları Şaad, Mekanları Cennet Olsun.

h5bcd.jpg

Madem sevgilisi olanın kontör ihtiyacı 10 katına çıkıyor,gsm operatörleri herkese sevgili dağıtsın, ciroları tavan yapsın. Hadi Turkcell benim ki esmer olsun göreyim seni.

Bu pazar tam olmamis, gunesini falan az koymuslar. Ben uyuyup tekrar bi uyaniyim.

Hiçbir film , hiçbir dizi , senin fotoğrafların kadar reyting rekorları kıramaz.

Geri