ApqA '

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü
Bizim silahımız yüreğimizdir, tetiği çektikmi tutukluluk yapmaz..

Maya takvimine göre değil,Allah'ın takdirine göre yaşıyoruz..

"Sol yanınız acıyorsa sigarayı azaltın hemen duygusala bağlamayın;)

Bugun Saat 3-4 Civarları Çıktım Dışarı,Sadece Hava Almak İçin Çıkmıştım Aslında. Havada Bi Hayli Soguktu Ama Çıktım İşte. Oturdum Parka Karşımda Bi Çift Sevgili Vardı Sarılmışlar Muhabbet Ediyolardı. İzlemeye Devam Ettim Birden Bire Kavga Etmeye Başladılar. Ve Kız Çekti Gitti....
Fazla Zaman Geçmeden Dayanamayıp Genc'in Yanına Gittim Ve Usulca Yaklaşıp Niye Gitti Dedim.O Aglamaklı Sesiyle ''Böyle Olması Gerekti'' Dedi. Peki Ya Çokmu Sevdin Dedim. O Dolu Gözleriyle Baktı Bana Evet Çok Sevmişti,Dayanamayıp Bende Başladım Anlatmaya.

Bende Birini Çok Sevmiştim. Kahverengi Gözleri Havalı Saçları Vardı.Çok Seviyorduk Birbirimizi. Herkezden Kıskanıyordum Onu Bambaşakaydı O. Ondan Başkası Olmaz Diyordum Ama Bi Gün Konuşmamız Gereken Şeyler Var Diye Mesaj Attı Bi Kafede Buluştuk.Evet Seni Dinliyorum Dedim. Böyle Olmuyor Yürümüyor Çok Fazla Kıskanıyorsun Beni Giyimime Kuşamıma Fazlasıyla Karışıyorsun Ayrılalım Dedi. Tamam Sen Nasıl İstersen Demeye Kalmadı. Masadan Öyle Bir Kalkıp Gittiki Kendimi Garsona Bahşiş Olarak Bırakılan Bozuk Para Gibi Hissettim. O Gün Bugundür Ne Zaman Bi Kız Bi Erkege ''Konuşmamız Gereken Şeyler Var'' Dese Gençligim Ölür.O An Aklıma Gelir,Dayanamayıp Aglarım.

Mutluyken dinlediğin şarkının ritmine, mutsuzken ise sözlerine dikkat edersin.

Mutluluk çölünde sandalla gezmeye çalıştık biz.
Ondan oldu ondan .

Perii

'Annemin, beni hâlâ bir çocuk olarak görmesindendir galiba,
Seni çocuksu duygularla seviyor olmam..''

Boşverin. Çünkü! Etraf, ders çalışmaya gidiyorum deyip, başkasının koynuna giden insanlarla dolu..
Aşırı bir sevgiyi görünce, dayanamayıp arkasına bile bakmadan kaçıp gidenlerle dolu.
Sahiplenmene kızıp, sırf kızdırmak için bir tarafını açan insanlarla dolu.
Günaydın ve iyi geceler mesajını aynı anda herkese atıp sonrada 'bir tek seninle konuşuyorum' yalanlarını atanlarla dolu.
Bizi kimse ayıramaz deyip, ilk gördüğü insana yelken açanlarla dolu.
2 odalı bir eve bile razıyım deyip, ben bu evde 1 dakika bile duramam diyen insanlarla dolu.
Sen askere git, ben seni beklerim dediği halde, sen askerde iken seni aldatanlar insanlarla dolu.

İnsanmı demişim?

Şu otobüs yolculuklarını bir türlü sevemedim gitti. Yok durakta bekle, hava soğuktur, otobüste genelde geç gelsin. Beklerken bir sigara yak, daha yarısına kadar gelmeden otobüs hemen gelsin. Yaktığın sigaraya küfür et, at sigarayı, otobüse bin. Tıklım tıklımdır zaten. Oturacak koltuk bulama. Arka 5 li de lise elbiseli 5 kız makara şamata, sağ koltukta benden ufak daha sakalları çıkmamış çocuk, sol tarafta camın kenarına kafasını koymuş uyuma numarası yapan kız, hemen yan tarafımda kitap okuyorum edalarına bürünen çalışkan çocuk, otobüsün içinde ise ayakta durmaya çalışan yaşlı 2 teyze, ve bastonu ile otobüste duran 3 amca. Ve onları orada gördüğü halde yer vermeyen insanlar..

Dur şöför, ilk durakta inecek var.

tumblr_mbzmuyB2Oz1qeqq1ho1_500.jpg

Cebi zengin gönlü fakir insanla, gönlü zengin cebi fakir insan arasında yapmış olduğunuz seçimden ibaret bütün hikaye..

Kuş sütüde istemez , çek sandalyeyi , otur karşıma yeter , çaylarıda ben koyarım.

Gözlerim kör değil ama ;
Senden başka birşey görmediği doğrudur.

Hayaller diyorum, iyi ki var.
Yoksa bu mesafeden sana nasıl sarılacaktım.

Sabah çalan alarmım olsan ertelemem, öyle seviyorum.

Öyle bir tutuyorki ellerimi , bıraksa , organ yetmezliğinden ölebilirim..

Üzülme boş yere, umudunu kırma,
Bil ki herşey olması gerektiğindendir.
Beterin beteri de olsa, daha kötüsü olmadığından şükret, Allah sabredenlerle beraberdir.

Yüzüne vazgeçtiğini söylersin.
Yüreğine daha çok sevdiğini!

Bir annenin en yapmacık halini, misafirliğe gelen çocuğun halıya döktüğü çayı temizlerken "aman ne olcak" derken görebilirsiniz.

"83 kez vuruldum,46 kez bıçaklandım,3 kez bazuka yedim,arabamda 62,ofisimde 38 kez bomba patladı,3 kez gömüldüm ve ölmedim.."

-Polat Alemdar

Geri