Apartman Yaşamından Nefret Etme Sebepleri

Konu sahibi son olarak 2464 gün önce görüldü
özellikle çocuklu olanların oldukça rahat davranıp çocuğunun çıkardığı gürültüye engel olmaması

Ağız tadıyla temizlik yapılmıyo sklj

bahçede geçen seneye kadar her şey oluyordu gübra

tam bulundugum odanin ust katinda ve alt katinda cocukluktan bildigim, eskiden mahallede kavga ettigim cocuklar yatiyo, uyuyo. onlarin horultusundan bir ara bikmistim yemin edeyim. hayatimda kufur etmis olan biri degilim ama o anlarda var ya cildiriyorum. bi yandan tavana yumruk atiyom, diger yandan kaloriferin diregine vuruyom ki ses alt ve ust kata ulassin, uyansinlar diye. neyse ki pek evde degiller.. rahatim. iste apartman yasamin tek nefret ettigim kismi bu :p

Komsunun cok ses yapmasi.

1. Kattaysaniz garaj kapisi gece gelen komaunuz sayesinde sizi uykunuzdan uyandirabilir.

Garajdaki otomobil girme cikmasi icin yasanan kargasa

Asansoru temiz kullanmama.

ay bizim alttaki karının yeni çocuğu olmuş. gülüyorsun gülmeniz salonda yankılanıyor çocuğu uyutamıyorum. temizlik yapıyoruz bu kadar uzun sesli temizlik yapmazsak sevinirim çocuğu uyutamıyorum. geçen de başka bi evden matkap sesi mi ne geliyor yine yazmış delme sesi sizden mi geliyor çocuğu uyutamıyorum. ayyyyy yani ağzıma geldi bi yerimi deldiriyorum onun sesi diye. hayret bi şey evde de kimse yok zırt pırt apartman grubuna yazıyor. manyak mıdır nedir ya senin tohumunun mızmızlığını ben mi çekicem deli karı.

Evim müstakil ve çok rahatım bahçemde var iki katlı. Apartman çekilmiyor

shit. hic tersini dusunmemistim. ben bu cocukluk dusmanlarimin cogu seyini duyarim. demek onlar da beni duyuyo arada. okadar zitlikle mesguldum ki bunu dusunememisim. sarki soylerken, telefonda muhabbet ederken, sacma sapan kardes kavgalarimizi.. her seyi duymuslar. ya aslinda apartmanda yasayan herkes kocaman bir aile. sir mir kalmadi.. eh.. ehh... hh..

Gece vakti gürültü yapmaları.

Eskisehir'de yasadigim donemde binanın en üst katında oturuyordum ve birinci kattaki kadinin üstünden bi seyler silkelemisler.
Bu da sora sora gezmis her kati en son gelmis benim kapima "ben herkese sordum biz silkelemedik dediler geriye siz kaldiniz yapmayin lütfen" gibisinden bisiler dedi
en ust katta oldugum icin en sona ben kalmistim, sormaya en ust kattan baslasa sonuc farkli olacakti halbuki.
boyle seyler hosuma gidiyo, seviyorum ben apartman yasantisini. Bi dinamigi olcak illa, dis kapisi esip durcak, her dairede türlü türlü prototip bulundurcak

Ablam tutturdu taşınalım diye, benim yediğim önümde yemediğim arkamda nerden bulcam bu rahatlığı. Yedide işten çıkıp eve gelecem de yemek yapacam da temizlik yapacam da ooo ölme eşeğim ölme

apartman toplantıları çok zevkli oluyor. bol kaoslu. hesap sormalı.

Burada balkona koyacagin esyanin rengine kadar karisiyor serefsizler. Biktim yeminle, bir daha da apartman filan istemem. Yok hizli yuruyorsunuz, yok nefes aliyorsunuz, aman oksurmeyin bilmem ne :D Psikopati bol apartmanin… Onceki yerlerde hic boyle sorunlar yasamamistim ben

Apartmanda yasamiyor olmak en buyuk zenginlik benim icin, paha bicilemez.

apartmanı satıp köye yerleşesim geldi.
ne dertler var yarabbi.

Geri