Apartman Yaşamından Nefret Etme Sebepleri

Konu sahibi son olarak 2459 gün önce görüldü
-Sen aidatını düzenli bir şekilde öderken bazılarının seni enayi yerine koyması
-Sürekli kavga eden komşu çiftin yüksek sesle küfürlü vs. konuşmaları

Bir selam vermekten aciz, zombilerle yaşamak...

O yüzden kayınpederin lüküs villasında şömine başında eşimle gaynanamı çekiştirmek gibi hayellerim var

zifir hahagg :Dd
merdiven silmezler copu yolun kenarina cekmezler.babamin 2 katli evini ozledim.kaldik apartmanda xddd param olsun ev alicigim ;liv:

hiç yaşamadım ama komşu sesleri gelebilir.

Onu bunu birakin kimsenin birbirinden haberi yok kimse kimseyi tanimiyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün cinlerin perilerin uğradığı yer genelde müstakil ev olduğu için (sjdkd) hiçbir şikayetim yok apartmanda yaşamaktan.

Asansörlerin hep bozuk olması..

üst kat ta bir aile yaşıyor küçük çocukları sabah ve akşam düzenli bir şekilde ağlıyor ise gittiğimde ve geldiğimde o veledin sesini duyuyorum hep ve ben cildiriyorum.

Onu bunu bilmem ben ama görgüsüz insanlar yaşamasın.

Komşum harrrrrrrrr diye horluyor her gece. Her akşam salonda bir miktar uyuyup sersemletilmiş bir şekilde yatağa gidiyorum. Yoksa mümkün değil uyuyamam. Harrrr diye horlamak nedir yaa traktör müsün sen!?

Evde bir canlı beslemeye kalkarsanız büyük sorunlar olabiliyor. Herkesle kanlı bıçaklı oluyorsunuz, ev sizinse sorun yok. Fakat kira ise, ev sahibiyle konuşup hemen çıkartıyorlar sizi. Hoş son yaşanan olaydan sonra kimse sesini çıkartamıyor.

Hayvanlardan rahatsız olmaları.
Kendileri daha temiz olsa bir de

Yüksek aidat, her gün kavga eden komşu.

En alttakinin ben merdiven kullanmıyorum temizliğine karışmam diye çemkirmesi

En uyuz olduğum sertçe kapı kapatılması. Bi de kaç kiloluk çelik kapılar, pat pat çarpıyorlar. Sabahları alarmdan önce yahut hafta sonu hiç gereği yokken sırf bu sebeple uyanmışlığım oluyor.

Geri