Antalya'da kulağındaki takıları dakikalarca çıkarmaya çalışan genç, sınava geç kalıp giremedi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Antalya'da kulağındaki takıları dakikalarca çıkarmaya çalışan genç, sınava geç kalıp giremedi.

Bu sınavın belli kuralları yokmu trafik vs den dolayı yetisemeyenleri anlarım ama takı takma biliyorsun ki bu sorun olacak üf

ciddiye almayanlar genelde bunlar, gec kalan falan filan, bir de takı işleri .p
Katılıyorum sana bir sinav var her sene binlerce mağdur izliyorsun ama sende aynı şeyi yapıyorsun biraz ciddiye almak lazim .
Böyle bir sinava girecek olsam ki geleceğime yön verecek bir saat önce orda ol ne kaybedersin ? Garantiye almış olursun en fazla

küpe, takı hatta protez tırnak bile yasak sınavda. risk almamak için birkaç saatliğine bu suslerden vazgecilebilir ve takma tırnak yapımı ertelenebilir.
hadi çocuk bunu akıl edememiş, dışarda kupesini çıkarmaya çalışan kişinin kıza yakınlığı her neyse, o da mi dusunememis ya da ikna edememiş kızı?
geleceğini belirleyen bir sınav için daha ciddiyetle davranilmaliydi

Üzüldüm mü evet ama birazda kızdım. İşini son dakikalara bırakmayacaksın. Ben sınava girerken 1 saat önce okul bahçesinde olmuştum. Ne yasak ne değil bunları bilmen lazım. Küpeni çıkarmayı unuttun diyelim ama bari adam gibi kolay çıkan bir küpe taksaydın be kızım. Bu ona bir hayat dersi oldu işte. Seneye aynı hataları asla yapmaz.

Sanki sabaha kadar sahilde gecelemiş..o nasıl giyim o nasıl şort öyle

Sosyal medyada konu sınava geç kalması üzerinden değil de kıyafeti üzerinden gündemde. Bunun özgürlükle filan bir alakası yok. Bu bildiğin teşhircilik ve başka bir açıklaması da yok. Kıyafet giymeye üşenen biri zaten sınava girmese de olur yani...

Sosyal medyada konu sınava geç kalması üzerinden değil de kıyafeti üzerinden gündemde. Bunun özgürlükle filan bir alakası yok. Bu bildiğin teşhircilik ve başka bir açıklaması da yok. Kıyafet giymeye üşenen biri zaten sınava girmese de olur yani...
Dimi banada 85 beden sütyen ile katılmış gibi geldi ama çok şey etmedim takı olunca konu

Sınavda önümde böyle bi kız gelse yapamam ki.
Memelerine bacaklarına bakmaktan soru felan çözemem.
Sanki denize gelmiş.
Rahat kıyafetle gelirsin anlarız Antalyanın sıcağında eyvallahta o altındaki şort değil bi kere. Götünün yanakları görünüyor.
Üstünde de sütyenle gelmiş

"ne varmış kızın kıyafetinde, karışamazsınız, istediğini giyer, çekin elinizi kadın bedeninden"

Diyecek varsa forumda, alnını karışlamak için bekliyorum :D

Istedigini giysin de sutyen bi tik fazla olmus hakketen haha en fazla bi dugmesini kapatsaydi yine kimse birsey demezdi

"ne varmış kızın kıyafetinde, karışamazsınız, istediğini giyer, çekin elinizi kadın bedeninden"

Diyecek varsa forumda, alnını karışlamak için bekliyorum :D
Yaşı 18 ve üzeri ise kendi izin vermediği sürece ailesi bile karışamaz ancak yerine göre uygun giyinmediği de bir gerçek. Antalya'da aslında çok şaşırtıcı bir durum değil, AVM'lere bile bikini ile gelenler var. Ruslar bu kıyafeti çok normal karşılayacaktır çünkü onların kültüründe normal bir tarz.

Sonuç olarak hiç kimse giyim tarzı nedeni ile ağır şekilde eleştirilip linç edilemez.

O kız ilk defa sınava girecek yaşta biri değil, giyiminden kuşamından da anlaşılıyor. Kuralları gayet iyi biliyor olması gerek. Amaç sınav değilmiş gibi geldi..
Ayrıca sınava gayet erken gelmiş ama küpesiyle dakikalarca mücadele vermiş nasıl bi küpe arkadaş o takınca çıkaramıyorsunuz..

O kız ilk defa sınava girecek yaşta biri değil, giyiminden kuşamından da anlaşılıyor. Kuralları gayet iyi biliyor olması gerek. Amaç sınav değilmiş gibi geldi..
Ayrıca sınava gayet erken gelmiş ama küpesiyle dakikalarca mücadele vermiş nasıl bi küpe arkadaş o takınca çıkaramıyorsunuz..
Kupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :d

Geri