Hayır sorun kupede bayan poliste uğraşıyor çıkarmak için hatta başka bir öğrenci ama nafile çıkmıyorKupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır sorun kupede bayan poliste uğraşıyor çıkarmak için hatta başka bir öğrenci ama nafile çıkmıyorKupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :d
Tırnaklarına dikkat etmedim de küpeleri çıkarmasına yardım etmeye çalıştılar yine çıkmadı küpeler. Zımbalamışlar diye düşünüyorum jfkdjKupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :d
Romalılar. Benim düşüncem şu.
İş uzasın, geç kalmayım, girmeyeyim sınava. ilgi odağı olacağım bu sayede. E kamera üzerimdeyken de iyi fotoğraf vereyim çabası bu. Nerde olsa tanırım. Arkadaşına "sen aç kamerayı, ben kapıya koşacam ama yetisememis gibi yapacam" diyen de gördüm bu sene.
Bana gelecek eleştirileri tahmin ediyorum. Kıyafet uygunsuz sınırı nedir. Sen bunu eleştirisen başkası başka bir sınır belirler ve gün sonunda ülke İran olur diyeceksiniz.
Sınır iç çamaşırı sınırıdır. Gödümüzün lobu belli ise o iç çamaşırı sınırıdır. Bunu günluk hayatta giyebilir babası kocası laf etmedikçe. Ama sınav amaçlı da olsa okula giremez. Girmemeli. Ne demek Antalya sıcak. Sıcak diye derinizi soyup dolaşıyor musunuz.
Ha olayda tiyatro yoksa ben yanılıyorsam (ki yanılmam çok zor benim bilirsiniz. Tanrısal bir karakterim çünkü) o zaman da şöyle derim. Demek ki eleme sınavlarında elenmek icin bazılarının sınava girmesine bile gerek yok.
Ya hocam @Lefty nin ajitasyonu. Linçlemek ne alaka Allah aşkına. Naaptik sosyal medyasını bulup afişe mi ettil, "ne bu gödün hali" diye mesaj mi attık dm den, kuma gömüp recm mi ettik. Ne dedim okuyun. Sokakta da giyer. Ama orası okul okul. Sen derse girmeden de okul.Kimse kimseyi linçleyemez zaten ama kılık kıyafetinde bir adabı vardır. Bu topraklara ait, kendine özgü bir kültürün içine doğduk. Niye asyalılar gibi çubukla yemek yemiyoruz mesela? He özgürlüktür istediğin gibi giyinmek diyorsan o zaman şunu tam özgürlük yapalımda isteyen çırılçıplak bile dolaşabilsin sokaklarda da, tartışmalar son bulsun.
O laf buraya uygun değilMüslüman mahallesinde salyangoz satılmaz demedi mi daha kimse : dd
Kızın sütyen linki paylaşıldı. Lcw'den almış klhjfjfkDimi banada 85 beden sütyen ile katılmış gibi geldi ama çok şey etmedim takı olunca konu
Ve uc saatte onikibin satmiş deniliyor ,sKızın sütyen linki paylaşıldı. Lcw'den almış klhjfjfk
lcw reklam ucreti odemeli kiza ojhffVe uc saatte onikibin satmiş deniliyor ,s
Muhteşem zekice bir yorumHer şeyini çikarip gelmiş , bir kupeyi cikarmayı akıl edememiş.
Yaptığım yorumun senin yazdıklarınla ne ilgisi var ki? Haber sitelerinde gördüğüm aşırı yorumları da dikkate alıp genel bir yorum yazdım. Kızın dikkat çekme amacı taşıdığı, tiyatro çevirdiği yönündeki iddialar o sitelerde de var.Ya hocam @Lefty nin ajitasyonu. Linçlemek ne alaka Allah aşkına. Naaptik sosyal medyasını bulup afişe mi ettil, "ne bu gödün hali" diye mesaj mi attık dm den, kuma gömüp recm mi ettik. Ne dedim okuyun. Sokakta da giyer. Ama orası okul okul. Sen derse girmeden de okul.
Kafada gözlük altta muzlu şort ayakta parmak arası terlikle hastaneye gelen adama da hatırlatıyorum ben dress kodu. Bu ne hal tur kafileni mi kaybettin diyorum. Az insan olacaksınız. Olacaksınız la mecbursunuz. Adamın babası ölmüş orda. Sen serseri gibi dolaşamazsin. Lara plajı mi bu. Hastane
Seni hedef aldım yazayım da huzura er o zaman, ne diyeyim?Çabanı takdir ettim ama ikna olmadım @Lefty![]()