-
-
-
-
-
Antalya'da kulağındaki takıları dakikalarca çıkarmaya çalışan genç, sınava geç kalıp giremedi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sınavın belli kuralları yokmu trafik vs den dolayı yetisemeyenleri anlarım ama takı takma biliyorsun ki bu sorun olacak üf
Katılıyorum sana bir sinav var her sene binlerce mağdur izliyorsun ama sende aynı şeyi yapıyorsun biraz ciddiye almak lazim .ciddiye almayanlar genelde bunlar, gec kalan falan filan, bir de takı işleri .p
Dimi banada 85 beden sütyen ile katılmış gibi geldi ama çok şey etmedim takı olunca konuSosyal medyada konu sınava geç kalması üzerinden değil de kıyafeti üzerinden gündemde. Bunun özgürlükle filan bir alakası yok. Bu bildiğin teşhircilik ve başka bir açıklaması da yok. Kıyafet giymeye üşenen biri zaten sınava girmese de olur yani...
Yaşı 18 ve üzeri ise kendi izin vermediği sürece ailesi bile karışamaz ancak yerine göre uygun giyinmediği de bir gerçek. Antalya'da aslında çok şaşırtıcı bir durum değil, AVM'lere bile bikini ile gelenler var. Ruslar bu kıyafeti çok normal karşılayacaktır çünkü onların kültüründe normal bir tarz."ne varmış kızın kıyafetinde, karışamazsınız, istediğini giyer, çekin elinizi kadın bedeninden"
Diyecek varsa forumda, alnını karışlamak için bekliyorum![]()
Tam olarak bunu yazacaktımnasıl bi küpe arkadaş o takınca çıkaramıyorsunuz..
Kupe degil sorun tirnaklari o tirnaklarla cikaramaz zaten :dO kız ilk defa sınava girecek yaşta biri değil, giyiminden kuşamından da anlaşılıyor. Kuralları gayet iyi biliyor olması gerek. Amaç sınav değilmiş gibi geldi..
Ayrıca sınava gayet erken gelmiş ama küpesiyle dakikalarca mücadele vermiş nasıl bi küpe arkadaş o takınca çıkaramıyorsunuz..