Annesine çok bağlı bir erkekle ömür geçer mi?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
annesine kıymet vermesi, saygısı sevgisi çok mühim bence ve cok da tatlı
bağımlılık ve bağlılık çok farklı konular ama

• Beğen
Tepkiler: L_
Sonra kötü konuştu mu, kötü konuştu oluyor. Bu über süper soruyu soran arkadaş, anasını sevmeyen eşini veya kızını nasıl sevecek? Sokaklar böyle kuduz eniklerle dolu, ve bu eniklerle birlikte olan kızlar genellikle üçüncü sayfalara cinayet haberi oluyor.

Ailesine bağlı olmayan bir adam seni hiç kazımaz. Bir süre yanında gölge verir, sonra oturur ağlarsın.

"Ailesiyle vakit geçirmeyen bir erkek, asla gerçek bir erkek sayılmaz"

Anne başka bişey çok başka hemde bunun herkes farkında olursa sorun kalmaz diye düşünüyorum ama erkekler de memeden yeni kesilmiş gibi davranmasın eşek kadar oldunuz yani.

kisa ve net ister erkek olsun ister kadin olsun

eger bir insanin kendi annesine babasina saygisi yoksa elin kizina elin oglunada asla saygisi olmaz

zaman gelir gercek saygisiz yüzleri görülür yani ilk önce kendi ananiza babaniza saygili olun

iNFO
kendi annesine babasina saygisi olmayanla hem evlenmeyin hemde arkadaslik kurmayin

Anne bu yahu. Nasıl ki kız çocukları babaya bağlı ise; anneye bağlılık her erkek çocuğunun geninde var. O yüzden anne ile erkeğin bağını keserseniz aile düzeni de dağılır. Ancak sorulan soru evlilikten sonrası için olması gerek ki erkek olarak da erkeğin evlendikten sonra anne ile eş arasındaki bağı da koordine edip ayrımı gözetmesi gerekiyor. Eşi bir kenara itip anneye tek bağlı kalması sebebiyle zaten bu tür sorular sorunlar ortaya çıkıyor. Anne ile eş arasındaki ayrım yapılabildiği be koordineyi sağladığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum. :)

Anne bu yahu. Nasıl ki kız çocukları babaya bağlı ise; anneye bağlılık her erkek çocuğunun geninde var. O yüzden anne ile erkeğin bağını keserseniz aile düzeni de dağılır. Ancak sorulan soru evlilikten sonrası için olması gerek ki erkek olarak da erkeğin evlendikten sonra anne ile eş arasındaki bağı da koordine edip ayrımı gözetmesi gerekiyor. Eşi bir kenara itip anneye tek bağlı kalması sebebiyle zaten bu tür sorular sorunlar ortaya çıkıyor. Anne ile eş arasındaki ayrım yapılabildiği be koordineyi sağladığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum. :)
bağlılık geninde mi var jfşdj ben neden anneme düşkünüm o zaman
onun o bağlılığını da genini de yerim yok anne manne ben varım

Anneye değer vermek ayrı robot gibi anne güdümünde olmak ayrı bir şey. Bu tip bir anne oğul ilişkisinde oğluyla değil de sanki annesiyle evleniyorsunuz…

Baslarim annesine de duskunlugune de ya. Her sey iyi hostu anneci falan degildi isler ciddiye bindi annesinin dediklerini yapiyor. Her sey anasina gore. Benle degil annenle evlen o zaman. Isler ciddiye binince boka sardi her sey. Valla dokunsaniz aglarim.. bu ne ya evlilik falan ne bicim bisey

Sonra,italyan erkekler cok tatli yiahhh

bağlılık geninde mi var jfşdj ben neden anneme düşkünüm o zaman
onun o bağlılığını da genini de yerim yok anne manne ben varım
İlerde anne olursanız ki umarım olursunuz erkek çocuğunuzun size daha bağlı olduğunu az çok fark edersiniz :))
Aile ilişkilerinizi bilmediğim için bu konuda bir şey demem doğru olmaz. Bunun türlü türlü sebebi olabilir. Sizin anne ve baba ilişkiniz istisna da olabilir :)

anneyi sevmek, ona saygı duymak, merhamet hissetmek başka; ona bağlı, bağımlı ve düşkün olmak başka. onay alma ihtiyacı duyan, annesinin kuzusu, evin prensi erkekle ömür geçmez. çok sinir oluyorum zaafiyet gösteren insana. galiba zaafiyet gösteren erkeğe daha da sinir oluyorum. gözüm görmesin

İlerde anne olursanız ki umarım olursunuz erkek çocuğunuzun size daha bağlı olduğunu az çok fark edersiniz :))
Aile ilişkilerinizi bilmediğim için bu konuda bir şey demem doğru olmaz. Bunun türlü türlü sebebi olabilir. Sizin anne ve baba ilişkiniz istisna da olabilir :)
olmasın. erkek çocuğum olursa sever miyim ondan bile şüpheliyim..korkunç

Geri