Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bağlılık geninde mi var jfşdj ben neden anneme düşkünüm o zamanAnne bu yahu. Nasıl ki kız çocukları babaya bağlı ise; anneye bağlılık her erkek çocuğunun geninde var. O yüzden anne ile erkeğin bağını keserseniz aile düzeni de dağılır. Ancak sorulan soru evlilikten sonrası için olması gerek ki erkek olarak da erkeğin evlendikten sonra anne ile eş arasındaki bağı da koordine edip ayrımı gözetmesi gerekiyor. Eşi bir kenara itip anneye tek bağlı kalması sebebiyle zaten bu tür sorular sorunlar ortaya çıkıyor. Anne ile eş arasındaki ayrım yapılabildiği be koordineyi sağladığı sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum.![]()
İlerde anne olursanız ki umarım olursunuz erkek çocuğunuzun size daha bağlı olduğunu az çok fark edersinizbağlılık geninde mi var jfşdj ben neden anneme düşkünüm o zaman
onun o bağlılığını da genini de yerim yok anne manne ben varım
olmasın. erkek çocuğum olursa sever miyim ondan bile şüpheliyim..korkunçİlerde anne olursanız ki umarım olursunuz erkek çocuğunuzun size daha bağlı olduğunu az çok fark edersiniz)
Aile ilişkilerinizi bilmediğim için bu konuda bir şey demem doğru olmaz. Bunun türlü türlü sebebi olabilir. Sizin anne ve baba ilişkiniz istisna da olabilir![]()