Annesine çok bağlı bir erkekle ömür geçer mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Aşırısı için bknz. Jocasta Sendromu

Bir erkeği kendinize bağlayamıyorsanız o da sizin kusurunuz hanımlar
Erkekler kolay kanan canlılar ki zaafları da var aklınızı kullanın kjkjhkb

Yanliş.
Tabii ki annesine bağlı olacak, asıl mesele annesini tek kalemde silen, ona şefkat göstermeyen size ne yapmaz

anasının biricik kuzusuyum, evin en küçüğüyüm. şimdi facebook zamanları bana hesap aç dedi, iyi açayım dedim. çok geçmeden beni facebook listesinden sildi arkadaşlar. gerçi silme işlemini bilmediği için gene ben silmiş oldum ama onun isteğiyle kendimi sildim.
gerekçe: müteaddit defalar uyarmasına rağmen argo ve kaba kelimeler kullanmam ve bunun bize hiç yakışmaması, ayıp olması, elalemin ne demesi.

elalemin de amaaa ha... anca teftişe ve kınamaya koşarlar. güzel şey olunca kıskanırlar. başıma o kadar işler geldi, o zaman neredeymişler, şeklinde ileri geri laflar etmemle ipler koptu...o günden beridir konuşmayız dermişim...

Elbette her insan ailesine düşkün olur,ailesine düşkün olmayan bir aile sahibi olamaz zaten.
Fakat evlendikten sonra,kendi ailesini ve yuvasını kurması gerekir.Bu yüzden de farkındalık sahibi olan biriyle evlenmeniz daha doğrusu olur.Öteki türlü,evinizin kontrolü sadece karı koca arasında kalmaz.

Aileyi, anneyi sevmek başka. Özgür iradeyle hareket edebiliyor olmak başka.
Başlığın değiştirilmesi gerek kanımca.

Şimdi, zaten sizin yaşadığınız en büyük sıkıntı, annesinden, babaannesinden, anneannesinden sevgi saygı almamış, bu kadınlarla yaşamamış, bu kadınlara değer vermemiş insanlarla bir araya gelmeniz ve çoğu zaman bazı istenmeyen şeylere maruz kalmanız. Bu nettir, bu bir.

Benim annem, buradaki tüm kadınlardan güzel, 60 yaşına varmasına rağmen hâlen sporunu aksatmayan, böyle iki adım atınca da öldüm bittim demeyen, gayet haklı sebeplerce, onu bunu da kolay beğenmeyen, haza hanımefendi bir kadındır. Bu nettir, bu iki.

Senin annen benim annemdir. Biz tanıştıysak, bir masada oturduysak, senin anneni ben anne bilirim, o ne diyorsa doğrudur, o ne istiyorsa isteği yerine getirilmelidir, "Annen ne diyorsa dinle onu" derim ben sana. Çünkü anne, ailedeki en ulu insandır, en doğru bilendir. Bu nettir, bu üç.

Buraya bir şorts bırakayım,

Annesizlik çekilecek dert değildir. Bu kuzuluk muzuluk filan değil.

• Beğen
Tepkiler: RK
annesi bu durumu gelininin aleyhine kullanmadığı sürece sorun olmaz.

Sevgi saygı başka bir şey. Her şeyi annesinden onay alan, annesine bağımlı erkekten olmaz yani.

Geri