annemin kalbini kırdım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4411 gün önce görüldü
Hangi çağda yaşıyoruz ya ne başkasına vermesi tövbe tövbe.
Annenden özür dilemelisin.Seni bu dünyada tam anlamıyla karşılıksız seven yalnız o.
Aranı annenle iyi tut.Özür dile derhal.

en doğrusunu yapıyorsun sonuçta bende aynı taktiği uyguluyorum :)
bak sana bide itirafta bulunayım hoşuma gidiyor kinayelerin yoksa bana ne diyeceğin yada sonunun nereye gideceğini düşünmez konuşurum :) hadi ikimizde gülelim bari:)

bilen bilir başak içimiz temizdir :) erken nişanlanmışsın ben daha okulu yeni bitirdim o yaşta :)

gelde bunu kızın babasına anlat pitre çağ dışı biraz babası anlayışsız kızı verir diye çok korkuyom gerçekten seviyom kızı

anneyi ikna et gidin isteyin kızı kardeşim, bir süre bağlar bu işi sonra baktın olmuyor bırakırsın. zaman kazanmak için bu şart :)

gelde bunu kızın babasına anlat pitre çağ dışı biraz babası anlayışsız kızı verir diye çok korkuyom gerçekten seviyom kızı

Annenle aranı iyi tut ve onu ikna et.Kızda mı çağ dışı yahu? baktı babası zorla onu başkasına veriyor, alır bohçasını kaçar sana.

Kızını istemediği, sevmediği biriyle evlendirecek bir aileleyle akraba olmayı gerçekten istiyor musun Ertu?

Feveran in mantıklı açıklaması bu muydu allah askina?:D
Topuklarina sıkmak !!

Baktı çocuk dinlemiyor onu oda bu yola saptı :p Eheh başkasımıydı ki o yaa :dusun:

Arkadaşlar gittik kaçırdık kızı ertu şu an çok mutlu, Fevo ile borcam aldık ev hediyesi olarak götürüp vereceğiz.

Bi anlik sinirle soylenen sozleri annen seni sevdigi icin bagislayacaktir

Geri