annemin kalbini kırdım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4414 gün önce görüldü
ya en azından şimdi nişanlanırım okul bitince evlenirim dedim kızı başkasına verecekler durum ciddi

Bi kız için anacığının kalbini kırdın öyle mi?

Aman sektirme nişanlan kolay mı sanıyorsun öyle ? Okulun bitsin bişeyler yerine otursun sadece kızla nişanlanmayacaksın ailesi ilede nişanlanacaksın annen nişanlanıp evlenmiş değil mi babanla? O nedenle sana okulun bitsin demiş olmasın sakın? Kadın biliyor bu durumun sorumluluklarını kız illa nişanlanalım diyosa kızada al bi yüzük tak bi süre susar.Annenide asla bir kız için incitme tlfn yetmez çiçek yolla

bak napıyomuşsun alıyomuşsun bi yüzük takıyomuşsun susuyolarmış bak öyle yap sen ertu :)

biliyom ananın hakkı ödenmez ama siz anlamadınız durumu kızı verecekler diyom babası başkasına kız okumuyo benle yaşıt daha fazla evde bekletmezler

Ertuğrul yapma kamki böyle şeyler. Dereyi görmeden sıvama paçaları. Bi kıza baştan yüz verirsen bu kadar ailenden olursun bak. Zihinsel olarak nişanlan, sonra takarsın yüzüğü , zor değil :B

bak napıyomuşsun alıyomuşsun bi yüzük takıyomuşsun susuyolarmış bak öyle yap sen ertu :)

Ah ya kıyamam benden bişeyler öğrenip bunu ekstra ikinci post ile pekiştirmen çok duygulandırıcı yaratıcılıkta tavan noktadasın
O zaman napıyomuş ertu bizi dinliyormuş değil mi?

Ah ya kıyamam benden bişeyler öğrenip bunu ekstra ikinci post ile pekiştirmen çok duygulandırıcı yaratıcılıkta tavan noktadasın
O zaman napıyomuş ertu bizi dinliyormuş değil mi?

başak ablasını dinlesin ben daha nişanlanmadım hiç yüzük de takmadım bilmem acemiyim. :)

:/
Çabuk ara anneni hatta yanına git ellerini öp sarıl !

biliyom ananın hakkı ödenmez ama siz anlamadınız durumu kızı verecekler diyom babası başkasına kız okumuyo benle yaşıt daha fazla evde bekletmezler

O kızı verirler okumuyorsa bu yaz düğünlerde ona talip çıkar hemen istemeye götür anneni bence kardeş..

anneler bu saatte uyur ,1 sonra da uyanır elektriklenmiş saçlarıyla çocuklarının odalarını basarlar hadi yat diye !
yarın ara.anne gibisi yok .
00:00 annem beni rüyasında görüyor.s.s.s.

kadeş özür dileyince annemden öyle olcak malesef artık en azından bisüreliğine vazgeçcez kızdan ama durum ciddi bu yaza verirler kızı büyük ihtimal elimi çabuk tutmam lazım

nişan iptal yani iyi düşün kardeş. bak kızı verirler başkasına vicdan azabı çekersin.

şu forumda bana denilenler başkasına dense cinnet geçirir ben gülüp geçiyorum :)

en doğrusunu yapıyorsun sonuçta bende aynı taktiği uyguluyorum :)
bak sana bide itirafta bulunayım hoşuma gidiyor kinayelerin yoksa bana ne diyeceğin yada sonunun nereye gideceğini düşünmez konuşurum :) hadi ikimizde gülelim bari:)

Geri