annemin kalbini kırdım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4410 gün önce görüldü
arkadaşlar 2 gün önce annemin kalbini kırdım kavga ettik şuanda başka şehirde okuyorum 2 gündür aramıyorum oda beni aramıyo vicdanen çok rahatsızım huzursuzum ne yaparsm gönlünü alırım nasıl yapacağımı da bilmiyorum yardımcı olun lütfenn

annenin olduğu şehirden bir çiçekçiyi ara sade bir beyaz gül yuolla eve üzerinede..
Ne yaparsam yapayım kalbimin en baş köşesi senin sen benim yaşam gayemsin evlatlar en çok annelerini kırarmış anne'den öte varlığımsın. Beni Affet yaz. yolla

ara kardesim.
icinden ne geciyosa soyle.
cok ozledim be anne de.
ana yuregi,dayanamaz zaten.

İnternet sitesinden sadece annelere özel hediyeler var onlardan hazırlat içine de güzel bir not koydur ve de özür dile annene hiç söyleme aramada kargo ona gittikten sonra o seni arar.

Direk ara ve onu ne kadar çok sevdiğini söyle birde özür dilersin. Anneler affedicidir kıyamaz sana.

bi yandan bende ona çok kırgınım ama uyuyamıyorum 2 gündür :(

ara ve haklıda olsan haksızda olsan özür dile anne o ötesi yok

neden kırdığını bilmeden kesin bir şey diyemem dostum.:)

Erdal demirkıran bir kitabında diyor ki bişeylerin zamanı geçmeden doya doya sevin annenizi babanızı.
Sen diyorsunki bende kırgınım..
Başarılar kardeş ne diyelim :)

O kadın seni doğururken kim bilir kaç doğurdu sen kırgınım diyorsun yahu.
İnsan anasına kırgın mı olur ?

söyliyim bi kızla konuşuyorum 2 senedir nişanlanmak istediğimi söyledim bana okulun bitsin öyle dedi bende çıkıştım istemeden sesimi yükselttim kapıyı çarptım çıktım arasam yetermi çiçekmi göndersem

kardeş seviyom be ailesi başkasına verecek diye korkuyom bizimkiler bi ısınamadı kıza

Ertuğrul 21 yaşında evlenip pişman mı olucan dostum.:) kapı sağlamsa sorun yok ara anneyi hadi.

Ehh annen doğru demiş öfkeyle kalkmışsın ama zararla oturma özür dile çiçeğe gerek yok annen seni her türlü affeder sen gibi kırgınlıkta duymaz senden beklemesi de normal vakit geçirme..

Geri