Anne ve babalarımız nasıl tanışmışlar?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ortak bir arkadaşlarının annemin biraz borca sıkıştığını çıtlatması vesilesiyle, zaten pusuda olan babamın borç verip şov yapmasıyla tanışmışlar. işte tam olarak böyle bir erkek olacaksınız; sevdiğiniz kadının her zor anında, her ihtiyaç anında orada siz olacaksınız ama tabii bu inceliğini muhafaza edememiş pek sjhjs, olsun. hem annemden büyük olması, en fazla solcu olması-fazla solcu?jsjh yatıp çıkacak kadar-, hem artvinli olması sebebiyle milliyetçilikten ölen, katı kafalı dedemden veto yese de pes etmemiş. işte tam olarak böyle de bir erkek olacaksınız, ilk zorlukta gitseydi şu an ben olmazdım. ÜZÜCÜ.

Babam iş için şehir dışında gittiğinde annemlerin kiracısıymış sonra askere gitmiş giderken annemi arayıp beni bekler misin demiş annem de bilmem demiş nsndmdm (eşek olmasa anlardı diyor) sonra dayım annemin ağzından ben evlendim bekleme beni diye mektup yazmış babam askerden firar etmeye kalkışmış blablabla sonra askerlik bittiğinde yurt dışı iş imkanı doğmuş BENİ BURADA TUTAN BİR ŞEY KALMADI diyip gitmiş.. aradan zaman geçmiş annemin evlenmediğini öğrenmiş hemen Türkiye’ye gelmiş ve mutlu son jdkdkdkd alın 2sezonluk dizi konusu dram/romantik kdkdkdkd böyle sadık bir aşk istiyorum çok mu ?

bizimkileri
büyükleri evermiş

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
babannem annemlerin eve demis ki bu kizi oglumla evlendircem
sonra anneme sen evlendin artik demisler
istanbula gelmis tanimadigi adamla evlenmis

uzgun atmaniza gerek yok annem hayatindan da babamdan da gayet memnundu :)

babannem annemlerin eve demis ki bu kizi oglumla evlendircem
sonra anneme sen evlendin artik demisler
istanbula gelmis tanimadigi adamla evlenmis

uzgun atmaniza gerek yok annem hayatindan da babamdan da gayet memnundu :)
kjajJa ya sen ne tepki vereceğimize niye karışıyorsun ya?kszjsj üzgün atmanıza gerek yok, kızgın atmanıza gerek yok….. sana ne kardeşim?… üzülcez biz.şjk

Babam iş için şehir dışında gittiğinde annemlerin kiracısıymış sonra askere gitmiş giderken annemi arayıp beni bekler misin demiş annem de bilmem demiş nsndmdm (eşek olmasa anlardı diyor) sonra dayım annemin ağzından ben evlendim bekleme beni diye mektup yazmış babam askerden firar etmeye kalkışmış blablabla sonra askerlik bittiğinde yurt dışı iş imkanı doğmuş BENİ BURADA TUTAN BİR ŞEY KALMADI diyip gitmiş.. aradan zaman geçmiş annemin evlenmediğini öğrenmiş hemen Türkiye’ye gelmiş ve mutlu son jdkdkdkd alın 2sezonluk dizi konusu dram/romantik kdkdkdkd böyle sadık bir aşk istiyorum çok mu ?

Dayınla baban anlaşabiliyor mu ? : D

bizimkiler zamaninda muteahhitmis buyuk amcam herkesi dolandirmis gitmis pavyonda yemis geriye hicbir sey kalmamis :d

Amcalar sıkıntı dayılar da biraz değişik Sjsjsjsj

Geri