Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"sıtarım 2" miarkadaşlarının düğününde görüyorlar birbirlerini ve orada tanışıyorlar. o yüzden büyük abimin adı, tanıştıkları düğün salonunun adı.ksjdfdf romantik bir aileyiz<33
murat arkadaşlar..... abimin adı murat<3 yanında düğün salonu vs. yok.ldkfjg"sıtarım 2" mi
murat arkadaşlar..... abimin adı murat<3 yanında düğün salonu vs. yok.ldkfjg
Hsjxjsjshajajahhaahahha ben şimdiisim yüzden büyük öylemi dogrumu anladim
yüzden büyük
Hsjxjsjshajajahhaahahha ben şimdi
anladım olayı djjddjkdkdd çığlık attım mükemmel yaaaa ksjddkdk
Bizimki de çok iç açıcı değil yani muz cumhuriyetinde var olduğumu düşünürsek Sjsjsjbizimki biraz dramatik ya anlatmiim
kjajJa ya sen ne tepki vereceğimize niye karışıyorsun ya?kszjsj üzgün atmanıza gerek yok, kızgın atmanıza gerek yok….. sana ne kardeşim?… üzülcez biz.şjkbabannem annemlerin eve demis ki bu kizi oglumla evlendircem
sonra anneme sen evlendin artik demisler
istanbula gelmis tanimadigi adamla evlenmis
uzgun atmaniza gerek yok annem hayatindan da babamdan da gayet memnundu![]()
uzulmeyin diye aciklama yapiyorum sizi dusunuyorum :dkjajJa ya sen ne tepki vereceğimize niye karışıyorsun ya?kszjsj üzgün atmanıza gerek yok, kızgın atmanıza gerek yok….. sana ne kardeşim?… üzülcez biz.şjk
Babam iş için şehir dışında gittiğinde annemlerin kiracısıymış sonra askere gitmiş giderken annemi arayıp beni bekler misin demiş annem de bilmem demiş nsndmdm (eşek olmasa anlardı diyor) sonra dayım annemin ağzından ben evlendim bekleme beni diye mektup yazmış babam askerden firar etmeye kalkışmış blablabla sonra askerlik bittiğinde yurt dışı iş imkanı doğmuş BENİ BURADA TUTAN BİR ŞEY KALMADI diyip gitmiş.. aradan zaman geçmiş annemin evlenmediğini öğrenmiş hemen Türkiye’ye gelmiş ve mutlu son jdkdkdkd alın 2sezonluk dizi konusu dram/romantik kdkdkdkd böyle sadık bir aşk istiyorum çok mu ?
dayım borç takıp duruyo bizimki çok sevmiyo onu dasfsdfDayınla baban anlaşabiliyor mu ? : D