Anne ve babalarımız nasıl tanışmışlar?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Benim canlarım, babamlar annemi istemeye gittiklerinde büyükler içerde konuşurlarken anne babamı bir odaya tanışsınlar diye sokmuşlar selam falan derken odada meyve tabağında muz varmış sıkıntıdan ikiside alıp muz yemişler (görücü usulü) dedemlerde sanıyorlar ki çocuklar odada tanışıyor :d

arkadaşlarının düğününde görüyorlar birbirlerini ve orada tanışıyorlar. o yüzden büyük abimin adı, tanıştıkları düğün salonunun adı.ksjdfdf romantik bir aileyiz<33

Moderatör tarafında düzenlendi:
köyde tanismislar köyde cocuklukdan beri zaten tanirlarmis birbirlerini

eskiden zaten köy yerinde herkes herkesi tanir

arkadaşlarının düğününde görüyorlar birbirlerini ve orada tanışıyorlar. yüzden büyük abimin adı, tanıştıkları düğün salonunun adı.ksjdfdf romantik bir aileyiz<33

Abinin adının yüzden büyük olduğunu anlamak için birkaç defa okudum yazıyı ama hala şaka olabilir mi diye düşünüyorum. : ) Şayet gerçekse
gerçekten çok romantik anne babaya sahipsin. : ))

Allahtan ilk çocuk sen olmamışsın. Adın hikmet felan olurdu mazallah ;d
benim adımın da hikayesi var. annem, erkek çocuklardan sonra kız çocuğu olmasını çok istemiş. hamileliği süresince 'kız olursa adını stock koyacağım' diye dolanıp durmuş. sonuç olarak, adım o, evet.kdjddf
Abinin adının yüzden büyük olduğunu anlamak için birkaç defa okudum yazıyı ama hala şaka olabilir mi diye düşünüyorum. : ) Şayet gerçekse
gerçekten çok romantik anne babaya sahipsin. : ))
'o yüzden' olacaktı ya. 'o' harfini yazmayı unutmuşum. neden?.... çünkü o şimdi askejsfgshdg

ya ben ne kadar geri kalmisim
birinin adi stock birinin adi yüzden büyük
ya annenin babanin adi ney

babam bulgaristan adına yarışan milli bir güreşçisiymiş, kasabanın tanındık bilindik bir simasıymış, biraz da kavgacıymış. kaç kişinin bir yumrukla dişlerini kırdığı sayısını ben unuttum. birinin kafasına çatal bile saplamışlığı varmış. çok nezarethanelerde yatmış. bu sebeplerden sporculuk lisansı iptal edilmiş. kasabaya bağlı bir köyden annem. eski zamanlarda kasabanın merkezlerinde panayırlar düzenlenirmiş orada görmüşler birbirlerini. annem nasıl böyle tehlikeli bir tipe gönlünü kaptırdıysa. gerçi sonra aslanı kedi yapmış ama o başka konu.

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri