ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kendisine samimi duygularla gittiğinizde sizi asla reddetmeyecek biridir.
Alçakgönüllüdür, komik kadındır bir kere. Ve karşısındakini rezil ederek yapmaz o komikliği. Ve bu mizahına oranla aynı şekilde duygusaldır da. Ayrıca damarına basmamanızı tavsiye ederim...
tam ikizler ya işte ne denir her şeyden bir parça tadında.
Her olaya çok farklı pencerelerden bakıp umut ışığı bulur tüm karanlık odalarda.
Çok şey daha yazmak isterim de anlar o zaten hangi kelimede neler demek istediğimi aslında.
Çok mutlu ol Anna bunu en çok hakeden insanlardan birisin.

Foruma bir geldi pir geldi... Maşallah diyelim de nazar değmesin hatta nazar boncuğu da ekleyeyim. Nazar boncuğunu da özellikle sarı-lacivert seçtim ki Fenerbahçe'nin uğuru ona da bulaşsın.:)

Neşesi ve olumlu enerjisi ile forumda en çok sevilen üyelerden biridir bence ve iyi ki gelmişsin Annacığım.:kalp::kalp::kalp:

images

Onu erkek sandığım için peşimde dolaşıp sebebini öğrenmeye çalıştı shj yani nasıl bi sebep sunabilirim ki.. ben bunları yaşarken benim kız (lari)sözlük konusunu açan kişiymiş.
hiç mi uyarmazsın be gadın….
şimdi de gecegündüz gadın mı diye merak ediyorum neyse şimdi konumuz bu değil.
mslhc Hnm çok hoş biri. onu buraya getirene teşekkür etmek lazım.
Kendi imkanlarıyla bulup geldiysen inanmam mahlas derim skjh
Daha çok tanıma fırsatı bulurum umarım.
enerjisini beğendiğim okumaktan keyif aldığım biri.
Tekrar görüşürüz mlshc hnm💐

Selam anna,
evet, neden oyle bi saniya varildi merak etmistim. Kendimden suphe ettim bi; erkekimsi mi yaziyorum, diye...asdf hani istesem yazamam ama neden yani neden?... asdf neyseki bunu astik...🫠 simdi ki merakini da gidereyim, o uye erkek ... baska merak ettigin varsa soyle netlestiririz, cunku ben netlestirmeyi severim...😌asdf
Ya Mahlas konusunu kapatmistik biz, nereden cikti simdi o? Oldu mu bu boyle simdi? Yok mahlas fln onu gomduk biz tarihe, hortlatip durmayalim lutfen... asdf
Buraya gelisimin hikayesini 1yerlere yazmis olmam lazim. Ama Mahlas'lanmak istemiyorum, lutfen yeter... asdf

Ayni frekans da oldugumuza cok sevindim zira bende kendisinin yorumlarini keyifle okuyorum, enerjisini de begeniyorum. Nese saciyor resmen. Buralarda hep olmasini ve isiginin hic sonmemesini dilerim. ✨️🌸

Geri