Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O pörli meselesi kadim bir konu. Anna Karenina Hanım şuan reenkarne olmuş ikinci hayatını yaşıyor. İlk hayatında, Antik Yunanistan'da yaşayan ve Pearly adıyla bilinen ünlü bir kadın şairdi, günümüze kadar ulaşan bir çok kıymetli eserleri vardır.yalnız şu başlıkta ki "pörli" muhabbeti nedir bilmiyorum, hiç gündeme gelmedi.. nedir bunun esprisi, nick mi lakap mı bilemedim.. neyse bir ara öğreniriz.
Nutuk kitabınımı okusam daha erken biter benim sözlük konusumu diye sorsalar ben de nutuk derim……Normalde sözlük konularına yazmadan şöyle kim ne yazmış diye okurum, ama anna hanımın sözlük okuyacağıma savaş ve barış kitabını okurum, daha çabuk biterufaktan göz gezdirdim, herkes bir şeyler yazıp çizmiş.. kontrol ettim, forumda en fazla yazılan sayfa burası.. ben de bir katkı sunayım dedim.. yalnız şu başlıkta ki "pörli" muhabbeti nedir bilmiyorum, hiç gündeme gelmedi.. nedir bunun esprisi, nick mi lakap mı bilemedim.. neyse bir ara öğreniriz.
Ben de yazmaya başlayınca destan yazıyorum ya, anna da pek sevmez uzun okumayı ama olsun. Çok uzun zamandır buraya yazmadım, çünkü beni pek sevmez, nedendir bilinmez
Eskisi kadar çok göremiyoruz, ama arada etkileşim yapıyoruz. Neşesi daim olsun, arada komiklikler yapıyor, iyi bak kendine anna.
İyilik, güzellikler diliyorum. İyiyiz iyi![]()

Abi ikidir beni çok abartıyorsun ama yinede sağol……O pörli meselesi kadim bir konu. Anna Karenina Hanım şuan reenkarne olmuş ikinci hayatını yaşıyor. İlk hayatında, Antik Yunanistan'da yaşayan ve Pearly adıyla bilinen ünlü bir kadın şairdi, günümüze kadar ulaşan bir çok kıymetli eserleri vardır.

Dövdüğüm çocuklar gözümün önüne geldi….bi ara sınıftaki çocuğu sıranın üstünde yumruklamıştım skjh öğretmen ailemi çağırıp “kızınız çok dik başlı” diye şikayet etmişti…… bu arada bu olay ilkokul iki de yaşandı…..ailem sağolsun çok kibar yetiştirmeye çalıştı ama ben kendi imkanlarımla cingene olmayı başardım….gün görmüş, cihan gezmiş, sanata ilgili nitekim sanatçı biri ama küçükken oğlan çocuklarını dövüyordu...