ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
[YOUTUBE]wx138nAt9pc[/YOUTUBE]

Anna Karenina 24 saat içinde gelmediğin takdirde bu şarkı eşliğinde yıldız tilbe dansı yaparak youtube'a yukleyecegım ve saatte bır mılyon ızlenme sayısına ulasıp kendımı rezıl edecegım.Umarım böyle rezilliklere gerek kalmadan dönersin cünkü ben işler çirkinleşsin istemem.Sen benim böyle bir duruma düşmemi ister misin ?Yani normal şartlarda istememen icap eder değil mi? ama şartlar pek normal değil gibi.İstemem nolursun cünkü ben dans etmeyi sevmiyorum.Rezil olmayı da sevmiyorum.İstemem öyle şeyler olsun.Ben lafımı söyledim artık sen bilirsin.

Uyarı; Bu da işe yaramazsa en sevdiklerini kaçırığp dj akman eşliğinde eziyet edeceğim.:hıı:

Uyarıyı dikkate almadın galiba zeynep ? Anna seni sever biliyorsun demek ki seni kaçırıp eziyet edeceğiz ? Hala dansı görmek ıster mısın ? :D

Son 18 saatin kaldı anna Karenina gelmediğin takdirde sevdiklerine tek tek dj akman eşliğinde zarar vermeye başlayacağım.

Oo ben geldim sen yoksun oluyomu o

Bugün işler biraz kesat burçin , bende keyifler tam takır , hava bulutlu.Birazdan yağar mıyım bilmiyorum ama esmeye gürlemeye başladım.Ben bu halimi uzun zamandır hiç görmemiştim , alışmıştım gündelik hallerime , güneşli hallerime.Bu karanlık , bu bulutlu ahval bende hiç iyi durmadı.Sanırım aylardan ya da mevsimlerden mi demeliydim, belki de öyledir kim bilir. Neyse sen hala yoksun , kime neye kızdın bilmiyorum lakin ; bence biran önce gelmelisin.Çünkü benim ahvalim haricinde buranında hali içler acısı.Sen yokken buranın hali köyün delisine , evin ölüsüne benziyor.Neresinden tutsan yas yani. Bence okuyorsan dışarıdan falan yani , haberin olsun : yıldız tilbe dansından vazgeçtim , gelmezsen rober hatemo stayla dans eder koyarım youtube :P

Neyse ; yukarı da yazdıklarım duygusal yaklaşıp duygu sömürüsüyle seni kandırmaya yönelik hareketlerden biriydi hatta bunlar yazarken ilker kaleli gibi gözlerimi de dolduruyorum.Onu da şuradan izleyebilirsin

Teyze kızı gibi olmuşsun len, görünce mutlu oluyorum. Yüzüm aydınlandı : *

Silerseniz döverim. Gerekirse benim sözlüğüme kaydırın çünkü çok güldüm:D:D

Tam bir kralın kızı :anna:

Bu aralar biraz huysuz mu ne, aaa o hep biraz huysuzdu sdklf :sırıt:
Canımın içisi, gel buraya : **

Kafana tinkivinki kadar taş düşsün

6c3867f027a2e2064ff0d39d64ea2fd1.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En sevdigim Anna <33

Yaraticilik seviyem :D
Tamam gidiyorum :kaç:

Buket hanimcimin adini bi ogrenemediler :T: