ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
forum cookiesleri konulamadığı zaman o nasıl koyuyor diye hayretle izlediğim üyedir.

Bikac kez gelip hakkinda fazla birsey bilmedigimden geri donmustum, neyse surdan bi yer ayirtiyim kendime tanisinca tekrar gelirim :)
Gordugum kadariyla da kendine munhasir, cekinmeden yazan ama incitmeyecek kadar da tatli bi anna tanidim ben. Iyi ki de Anna, cok yakisiyor zira :)

Küstüm ve bu kez konuşmayacağıma eminim. Hiç konuşmayacağım.

Bilmiyorum belki biraz konuşurum :sırıt: Neticede koca yürekli ve son derece mükemmel bir insanım :anla:

Sirius, biz onunla konuşmayalım canım. O bizimle konuşsun. Bence çok mantıklı. :sırıt:

Kulaklarının pası silinsin mutlu olasıca:

[YOUTUBE]8JZx5YLP3Sw[/YOUTUBE]​

Ne bilsin siri misafirmi ağırlamış sen nerden bilicen sen nerde agirladin
O profu ne zaman actiniz bana gelip bir gun dediniz mi Anna gel misafirimiz ol ye ic yun yikan
anca yiyim icim yunim yikanim

Misafir ile ilgili atasozler;
a;misafir umdugunu deyil buldugunu yer.
b; misafirin az oturani makbuldür.
c; bugun gunlerden misafir.
d; misafir ol gel bana börekler acayim sana.

Ben hayatımda böyle tatlı ayar görmemiş olabilirim.

Bence Anna'nın tarifi şu:

https://www.youtube.com/watch?v=8KqXMROV-BI

İlk üye olduğunda değişik bulmuştum onu avatarı degisik falan
Ama belliydi forumlara alışkın olduğu
Çabuk ayak uydurmustu

İçten, pozitif hatun. Enerji saçıyor insana ayrıca avatarlarını hep beğeniyorum ki yeni koyduğu avatarı en çok beğendiğim kategorisinde. Nickimi değiştirmeden önce kendisiyle ''Anna'' adaşlığı yaşıyorduuuk. :p

Sandın ki sana yazmayacağım tiehehh

Bu satırları giyinirken yazıyorum çünküm dışarı çıkacağım. Öyle de birkaç işi aynı anda yapabilen bir insanım. Şu hatuna kelimeler kifayetsiz, çünkü o bir Anna :liv:

Güzel laf vurur ama yapmaz. Zekidir ama bas bas bağırmaz. Güzel vasıfları üzerinde taşır ama bunu vurgulamaz. Gelsin böyle kalender kalender dolansın. Umru değil ayol. Bir Yıldız Tilbe, bir de Anna. Arada Siri ile bize ayar çeker. Bu kadar güzelini görmemişsinizdir. Acayip acayip noktalama şeysi yapıyor, insan anlamıyor ama napalım. Mesela bu nedir ;sd böyle miydi? Böyle olmayabilir. Seviyorum seni. Gerçekten.

Asiret gizi. Ikizler burcu uzak durulasi biri tutarsiz artiz ve cok miskin.

Bunlarin yaninda ose. Alimli bakimli hos guzel bir hatun. Icten ve samimi. Gerektigi kadar tabi. Herkesle konusmaz oyle.

Dürüst olmam gerekirse yazdığı bir şeye alınıp kırılmıştım. Çünkü kendisine karşı kötü düşüncelerim yok ve hoşuma giden de bir kişilik. Çok tanışmasak da neşeli ve eğlenceli biri. Lari ile diyalogları çok şeker.
Uzaktan uzağa sempatim var kendilerine.

O bizim annamiz .p Butun annalar bir yana o bir yana, mayisik bakislimiz, tavrina hayran olusumuz .p
Hic muhabbet etmisligimiz olmamasina ragmen cok yakinen taniyormus gibi gozum hep ariyor onu.

Forumun nükleer santralleri kadar enerji dolu hanımefendilerinden.. şüphesiz ki kültürlü , sadeliği ile harmanlanan o mizah anlayışının ufkunun genişlik potansiyeli sınırsız bazen çok nadirende olsa nükteli mesajlarını okuyorum onda bile ince espirilerini konuşturuyo ki buradan nedenli zeki bir insan olduğunu vurgulamaktayım.. Larien ile ekürililiği diyalogları ben gibi eminim daha bu platformdaki nice insanları güldürüyo yüzlerinde tebbesüm oluşturuyodur illaki.. bulunduğu ortama neşe katıyo bunun yeri yeryüzünde benim hayat felsefem de çok büyük yeri var.. mizah yönü kuvvetli olan insanlara eski insanlar yaşlanmaz derler doğruluk payı çok yüksek.. velhasıl yansıtığı vede karakterinde barındırdığı insan çok güzel.. çok olduğu gibi.. hep olması gerektiği gibi..

Neşe dolu ömürler diliyorum..

Dışı sizi , içi beni yakar.

O eski halinden eser yok şimdi
Avatarla birlikte kişiliği de değişti sankim[emoji847]

Benim janımın içi.
[YOUTUBE]l-KmnqbT3ZA[/YOUTUBE]

Anna gibi yar baba gibi diyar olmaz diyerek yürünülebilir mesela nası ?
Espiri yapmasını bilen kişiler zeki olur diye yorum yapmış bana kendisi daha iyi espiri yaptığına göre sonuç belli
Doğal demiş kendi daha doğal
Sevimli demiş kendi sevimlilikten öte bişi hele lari ile beraber olunca tereyağ bal misali mmm leziz :D
Sever sayarım daha fazla yorum yapmam yakışı kalmaz asdjkşl bb

Forumun neşeli hanimefendilerindendir, Larien ile hoş ve sevimli bir ikili oldular.Gülen yüzünü kaybetmemen dileği ile , saygılar :)

Geri