ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bana iki yol sunsalar deseler ki:sırıt:
Deseler bir tarafta ekler pastalar, Ali Nazik Kebabı var, künefe de vereceğiz, üstüne de kaymağı koyacağız merak etme hiçbir kalori olmayacak deseler, bir tarafta da Anna Hanım olsa, seç deseler ben derim ki hepsini alamıyor muyum:sırıt: Çünkü yani ne yardan ne serden benim kafam böyle:D hayır olur mu öyle şey derim ki gönderin bütün kebapları geri, ben Anna'yı seçiyorum çünkü derim o çok tatlıığ, çok sevimli :liv:

Sonra "ulen insafsızlar bari künefeyi bıraksaydınız" derim:hıı: bu kadar zalımlık olmaz ya bana künefe alır mısın

benden öyle şeylere alışkın değil o, bizimkisi sadece döğüşmeli :T:

Ezgi Mola'nin Jason Statham'a instagramda yaptigi yorumlar tadinda, yani sempati komiklik ciddiyet ve saygiyi ayni anda harmanliyor topu atiyor. Artik lari mi tutar kim tutar bilmem .)

2014 yılının yaz döneminde bir forumda denk gelmiştim.O zamanlar daha ciddi daha soğuk ve daha mesafeli bir insandı.Uzun bir süre benim kendisiyle bir muhabbetim olmadı takiı askerliğim bitip gelinceye kadar, sonrasında ufak ufak konuşmalar ve laf atmalarla konuşmalarımız gerçekleşti. Buraya üye olduğunu öğrendiğim zaman da sevinmiştim açıkçası ( ki baya zaman sonra öğrendim o ayrı)
Saygı ve sevgi çerçevesini kaldirirsak , kendisinin burada olması her daim beni mutlu etmiştir. Bazen mutsuz olduğumuz da gülmek için bir neden filan ararız. Kendisinin yaptığı konusmalar , espriler, sizi mutlu etmek için yeterli üstelik bunu yaparken sizinle direkt olarak iletişimde olmasına gerek yok varlığı yeterli.

Bana iki yol sundular dediler ki ; sınırsız zenginlik , sarışın dünya afeti kadınlar, luk araçlar bir yanda da anna Karenina var dediler sev birini deseler derin ki

host ; çok kolay bir soru oldu bu derim.

Elma dersem çık, armut dersem çıkma

ELMA :liv:

[YOUTUBE]d_ihQn6xIfE[/YOUTUBE]​

Nerlerdesiniz konuşmasak da bu forumda gözümün aradığı kişişiniz sevgili Anna hanım :cici:

Sevimli:hppy:
Avatarı uykumu getiriyo ama melül melül bakışlar :hıı:

forumsalın şeker kızlarından ama avatar :( mathilda da seviyorum bi marilyn :(

Anna geri dön ! Forum abuk subuk kişilere kaldı

Sevgili Anna Karenina bana kızmış olabileceğini söyledi kuşlar ve ben bu duruma biraz pişmanlıkla vicdan azabı arasında bir duyguyla üzüldüm.Sonuçta sana söylediklerim senin iyiliğin ve huzurlu durumun içindi.Neyse önemi yok artık.Hani gelirsen ya da okuyorsan dışarıdan falan sen yokken benimde pek giresim gelmiyor buraya.Sanırım saçmalama mod'um devre dışı kalıyor ve ben eğlenmiyorum burada o vakit.Ben eğlenemediğim de biliyorsun agresif ,sinirli ve suratsız bir adam oluyorum.Sanırım böyle bir adam olmamı istemezsin.Yani istememen gerek diye düşünüyorum.Çünkü neden isteyesin ki yani ben olsam benim o halimi hiç istemem.Hem sen yokken burada kimse eğlenemiyor ayrıca biliyor musun çok kötü espriler ve muhabbetler döndürüyorlar.Senden hiç feyz almamışlar hiç bir şey öğrenememişler.Yaptıkları esprileri gördüğümde "Anna olsa böyle mi yapardı esprileri" diye yüzümü ekşitiyorum (:hıı:) aynen böyle oluyorum.Bence bana bu şekil hiç yakışmıyor.Bence artık geri dön.Çünkü burada tünelin ucu çok b.ktan bir yere çıktı.

Ya sözlüğünde çok güzel yorumlar var , iyi ki gelmişim
Hoşsun Anna :p Normalde hiç ilgimi çekmeyecek konuları sen yorumlarsan eğer bende merak uyandırıyor. Çünkü kendine özel cümlelerin var , cümlelerini seviyorum :d
sohbetimiz yok buna rağmen gözüm arıyor yorumlarını. Çekiciliğinden kaynaklanıyor olabilir :D Yokluğu belli olan ilk üyelerdensin. Bi de sinirli olduğun zaman biraz ürkütüyorsun ancak gülümsetiyorsun da , garip bi etkin var işte :D

Sevgili .@Anna Karenina bana kızmış olabileceğini söyledi kuşlar ve ben bu duruma biraz pişmanlıkla vicdan azabı arasında bir duyguyla üzüldüm.Sonuçta sana söylediklerim senin iyiliğin ve huzurlu durumun içindi.Neyse önemi yok artık.Hani gelirsen ya da okuyorsan dışarıdan falan sen yokken benimde pek giresim gelmiyor buraya.Sanırım saçmalama mod'um devre dışı kalıyor ve ben eğlenmiyorum burada o vakit.Ben eğlenemediğim de biliyorsun agresif ,sinirli ve suratsız bir adam oluyorum.Sanırım böyle bir adam olmamı istemezsin.Yani istememen gerek diye düşünüyorum.Çünkü neden isteyesin ki yani ben olsam benim o halimi hiç istemem.Hem sen yokken burada kimse eğlenemiyor ayrıca biliyor musun çok kötü espriler ve muhabbetler döndürüyorlar.Senden hiç feyz almamışlar hiç bir şey öğrenememişler.Yaptıkları esprileri gördüğümde "Anna olsa böyle mi yapardı esprileri" diye yüzümü ekşitiyorum () aynen böyle oluyorum.Bence bana bu şekil hiç yakışmıyor.Bence artık geri dön.Çünkü burada tünelin ucu çok b.ktan bir yere çıktı.
Böyle bir mesaj yazacağımı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz hanımefendi.Bence bir an önce dönün şu çekildiğiniz inziva halinden geriye doğru.Burası biraz kasvetli ve havasız olmaya başladı.Gel de buranın havası değişsin.Hem söz veriyorum bir an önce gelirseniz kimseye fotojenikliğinizden bahsetmeyeceğim.Bir sır olarak ebediyete kadar saklayacağım.Şayet gelmezseniz [ Tehdit ve şantaj içerir ] bir kaç kişiyle bu fotojenik durumun içeriğini paylaşabilirim.Siz bilirsiniz[zorlama içerir] :D

En büyük aşklar kavgayla başlar.
Henüz kavga etmedik.

Anna zeynep daha büyük tehdit etti.Benim tehdidim uyarı gibi kaldı :D

Geri