Hiç Düşünce
Gümüş Üye
hahaha mıydı acaba o? Sürekli gün batımını paylaşan biri vardı. En çok o fotoğrafları seviyorum. HAYVANLARLA ARAM PEK YOK. dkfjfkgkgk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20 senelik..vintage sayılırBilgilendirme için teşekkürler, sayfaya kombine biletimi alayım hemencecik hahaha.
Bugün fincanın çok güzeldi..
Saçların ve üye rengin ile uyumluluğu güzeldi.. detaylara odaklan.. gerçi sen bu rengi sevmiyorsun..20 senelik..vintage sayılır
beni cok korkutuyosun run nfçfjdjdjd 2001liler pesimi bırakırsa kazanıcam insallah flfkjdSaçların ve üye rengin ile uyumluluğu güzeldi.. detaylara odaklan.. gerçi sen bu rengi sevmiyorsun..
Afiyet olsun, sigarayı bırak. Derslerinde başarılar dilerim, umarım bu sene kazanacaksın.
Çok aceleci davranma lütfen, daha genç sayılırsın.. çalışmaya devam et lütfen, başaracaksın sana güveniyorum.. başarabiliriz Hilal ahaha.beni cok korkutuyosun run nfçfjdjdjd 2001liler pesimi bırakırsa kazanıcam insallah flfkjd
canım ben varım.yani forumda bu kadar güzel kız gördük ama bi kere bile yakışıklı bir erkek göremedik. lütfen arkadaşlar. hayallerim kırıldığından değil ama koskoca adamlarsınız, biriniz yakışıklı olabilirsiniz zor değil. gidin çalışın ulan. bütün cümlelerimi seda sayan gibi bitirmesem sevimli kalıcam aslında.
senle de aynı adama göz koyuyoruz be içliğim...canım ben varım.
a aa kim o ben kimseye göz koymadım ayysenle de aynı adama göz koyuyoruz be içliğim...
sen ve ceketlerin kalp zaten, tartışmaya kapalı <3
ay bi adamı beğenmiştik ama kimdi... adama bakmaktan nickine bakmadık galibaa aa kim o ben kimseye göz koymadım ayy
heeee tamam jfjdjd aman adam mı be o. cevap da vermedi....ay bi adamı beğenmiştik ama kimdi... adama bakmaktan nickine bakmadık galiba(
sağlık olsun...