Anlık bölümüne girince yaşanan hayal kırıklığı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hahaha mıydı acaba o? Sürekli gün batımını paylaşan biri vardı. En çok o fotoğrafları seviyorum. HAYVANLARLA ARAM PEK YOK. dkfjfkgkgk

Başta forumun tescilli ve halk oyları ile seçilmiş güzelleri @kLara ve @Hiç Düşünce konudan muaf.
Bir diğer güzellerim @Aze ve @Alavarez de muaf benim için.
Çirkinler kudursun dursun :) halkın oylarıyla seçilmiş kişilere ve demokrasiye inancımız tam.
Bir soslu makarna yapayım da atayım..

Bugünden itibaren sayfaya bakmama kararı aldım.. günlerdir tek insan fotoğrafı yok :) el ve ayak görmek istemiyorum onun dışında..

Anlıkta en çok kimin fotosunu görmek istersin diye konumu açsak napsak bro
keşke hergün bir kaç kare paylaşsa falan qweqwe Xd

diyoruz iki güzel sıfat görürüz. iki farklı bir şey görürüz. anca fincan anca çiçek anca kek.

artık boydan fotilerimi bugün ne giydim konusunda paylasıcam, hayranlarıma duyrulur

Bilgilendirme için teşekkürler, sayfaya kombine biletimi alayım hemencecik hahaha.
Bugün fincanın çok güzeldi..

20 senelik..vintage sayılır
Saçların ve üye rengin ile uyumluluğu güzeldi.. detaylara odaklan.. gerçi sen bu rengi sevmiyorsun..
Afiyet olsun, sigarayı bırak. Derslerinde başarılar dilerim, umarım bu sene kazanacaksın.

Saçların ve üye rengin ile uyumluluğu güzeldi.. detaylara odaklan.. gerçi sen bu rengi sevmiyorsun..
Afiyet olsun, sigarayı bırak. Derslerinde başarılar dilerim, umarım bu sene kazanacaksın.
beni cok korkutuyosun run nfçfjdjdjd 2001liler pesimi bırakırsa kazanıcam insallah flfkjd

beni cok korkutuyosun run nfçfjdjdjd 2001liler pesimi bırakırsa kazanıcam insallah flfkjd
Çok aceleci davranma lütfen, daha genç sayılırsın.. çalışmaya devam et lütfen, başaracaksın sana güveniyorum.. başarabiliriz Hilal ahaha.
Korkma lütfen, korkularınla yüzleş artık. Şöyle dön bir bak ve bu kadar çiçek etrafında nasıl açıyor bunun de :)
İyi kal lütfen.

yani forumda bu kadar güzel kız gördük ama bi kere bile yakışıklı bir erkek göremedik. lütfen arkadaşlar. hayallerim kırıldığından değil ama koskoca adamlarsınız, biriniz yakışıklı olabilirsiniz zor değil. gidin çalışın ulan. bütün cümlelerimi seda sayan gibi bitirmesem sevimli kalıcam aslında.

yani forumda bu kadar güzel kız gördük ama bi kere bile yakışıklı bir erkek göremedik. lütfen arkadaşlar. hayallerim kırıldığından değil ama koskoca adamlarsınız, biriniz yakışıklı olabilirsiniz zor değil. gidin çalışın ulan. bütün cümlelerimi seda sayan gibi bitirmesem sevimli kalıcam aslında.
canım ben varım.

@Run tespitlerin için gözlem yaparken beni teğet geçmişsin. Gerçi gözlemlediğin süre zarfında forumda pek olmayabilirim.

Anlık hayal kırıklığı yaratmadı hiç, beklentim yoktu. Tartışma başlıkları hayal kırıklığı yarattı bende, bunun için başlık açar mısın @Run :)

Geri