Anlık bölümüne girince yaşanan hayal kırıklığı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@aloneboy1903 hoş geldin, aç kardeşim konu sen, bir şey diyen olursa haber ver ahah.
Yine nick değişimi yapmışsın.. neyse sal bakalım bir fotoğraf anlık bölümüne..

bende surekli kedi fotograflari paylasanlara karsi boyleydim:
maxresdefault.jpg

simdi kendi ailemizin bebisi olunca, ciddi manada fotograf albumu yapacagiz nerdeyse kendisine :') cok paylasmis olabilirim bizim pizligi

Neyse @kLara hanımcığım, sal bakalım bir fotoğraf da gözüm gönlüm açılsın..
@Srcn sal kardeşim fotoğraf, söylenenlere takılma.

ah srcn kardesim ben neler cektim neler
çok iyi anliyorum seni ama takma boşver takil kafana gore yap paylaşımlarını

--- konuya dönecek olursam
Anlık cidden hayal kırıklığı yaratiyor insanda
ne umdum ne buldum hesabı.
ulan tam belki foto paylasan olmustur diye girioz karşıma kedi resmi çıkıyor bu acı varya bu acı tarifi zorrrr.... bazen diom bu Nick'in altinda kesin bir kedi var kedi kendisi bukadar kendini paylaşmaz idi sanırım. yani gerisini siz düşünün okadar kedi fotosu gördüm ki. Xd

ah srcn kardesim ben neler cektim neler
çok iyi anliyorum seni ama takma boşver takil kafana gore yap paylaşımlarını

--- konuya dönecek olursam
Anlık cidden hayal kırıklığı yaratiyor insanda
ne umdum ne buldum hesabı.
ulan tam belki foto paylasan olmustur diye girioz karşıma kedi resmi çıkıyor bu acı varya bu acı tarifi zorrrr.... bazen diom bu Nick'in altinda kesin bir kedi var kedi kendisi bukadar kendini paylaşmaz idi sanırım. yani gerisini siz düşünün okadar kedi fotosu gördüm ki. Xd
Hepimiz birer kediyiz........

Bazı anlıklar çok hayalkırıklığı

Neyse ki @Hilal durumu toparladı, gönül rahatlığıyla anlık bölümüne giriş yapabilirsiniz çocuklar.
Acilen seviyeyi yukarıya çıkarmak için bir şeyler yapın.. zirvedeyim sesim gelmiyor diyor..

En sevdigim kisisel konu,toplumsal konu olmasina ragmen.

Neyse ki @Hilal durumu toparladı, gönül rahatlığıyla anlık bölümüne giriş yapabilirsiniz çocuklar.
Acilen seviyeyi yukarıya çıkarmak için bir şeyler yapın.. zirvedeyim sesim gelmiyor diyor..
kendimden mahrum bıraktıgımı fark ettim sizi. hayranlarımın kalpli gözlerini bekliyorum

yok ki ortada birlestirip goz kirparak foto atan neyleyim boyle anlığı
o yuzden girmiyorum herkes efendi.

Klaraya bırakalım o konuyu, ondan daha iyi kimse kullanamıyor.. boş yapıyoruz biz resmen.... günlerimize güneş gibi hep doğ lütfen..
:çokkalpmervecimmm:

Ben bıraktım anlık bölümüne girmeyi. Muaf sayfa kısmına aldım.
Ne zaman @Klaus fotoğraf atar, o zaman bakarım..

Geri