Anlık bölümüne girince yaşanan hayal kırıklığı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Acaba mı diyerek ışık hızıyla konuya giriyorsun ve karşında çay, kedi, yemek, kahve, çiçek veya emojili bir fotoğraf görüyorsun.
- ne bekliyorsun kardeşim millet cıbıldak fotoğraf mı atsın.
- amma meraklı kişiler var, insanlar nur yüzünü göstermek zorunda değil..

Paylaşılan fotoğrafları kendi adıma beğeniyorum ve çeşitlilik olması çok daha iyi ayrıca çok güzel hayvan fotoğrafları paylaşıyorlar, ilgi ile takip etmekteyim.

Foruma fazla anlam yüklemeyin.

Ben mesela cicek bocek beklerken vay anasini analar neler dogurmus dedigim de oluyo .d

Al işte şu an girdim ve @Aze hanıma gelen 15 TL'lik çiçekleri gördüm..
Hayır ben güzelliğini görmek istiyorum, tamamen hayal kırıklığı..

İnanmayın, her gün bana içtiği kahvenin fotoğrafını atıyor. Çeyizlik fincanı var.

klaranın hakkını yiyorsunuz...... geçende de adjskskalmur omzunu paylaşmıştı...... üzerine ne kadar kek, börek anlığı gelirse gelsin o omzu görenler unutabilecek mi...... asla......

15 tl diyenlere tek tanesi 59-79 tl olduğunu hatırlatın aze hanımcım:=)
Bilgilendirme için teşekkürler, 79 TL yolda bulsam eğilip almam, belime yazık :)
Şu devirde flört de edilmez ya, dolar olmuş kaç para.. çiçek falan almak artık lüks.

Şuan kırmızı meyve veren ağaçlar var parkta ondan kopar Pet şişe ile sun gerçeği ni nasıl alıcaksınız siz bir Aze değilsiniz :d Sjsjsj

@Aze o çiçekle kahve konsepti istiyoruz senden çok göz alıcı

@Alavarez hanımcığım, seninle çeyiz takımımı paylaşıyorum :) hangisi hoşuna giderse sana onda kahve yapacağım. Biliyorsun ki pembe olan benim favorim ahah
IMG_20211220_141306.jpg

stock atınca bakıyorum, inş diyorum manitasının saçını paylaşır.
ama hep kedi hep kedi.

Geri