Heisenberg
Altın Üye
O kadar kötü demek
Angaralilar görmesin:p
kötü abi yalan mı diyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar kötü demek
Angaralilar görmesin:p
@Dike taksi kullanmayı hiç istemiyorum bilmediğim için. Galiba yürüyerek çözmeye çalışacağım . Eskişehir gibiyse kolay benim için.
İzmir de en son 87 tl taksi parası verdiğimden beri şehir dışında taksiye binmiyorum![]()
Ankarayı bilmemde
İzmirde nereden nereye gittinde 87 tl verdin?
Ben Ankaralıyım aslen ama İstanbul da yaşıyorum .. İstersen seni buradan Ankaraya uğurlayayım![]()
Havalnindan Alsancak .
55 tl tutuyor
Güzel gezdirmiş
fotoğraf çekilecek yer lazım bana.
Benim fikrim bu mevsimde Kızılcahamam.
Birde biraz reklam gibi olacak ama yönetimden özür dileyerek şu linki vermek istiyorum.
"Ankara'da Gezilecek Yer Yok!" Diyenlere Cevap Niteliğinde 25 Mekan
Ufak bir hatırlatma: Sincan, Etimesgut, Ulus bu üçlüde fazla vakit geçirme.![]()
Ufak bi gezi rehberi yayınlayip kaçıyorum xd
Gölbaşı, Mogan gidip gör
Ciğerci Bahattin, profosor kokorec,urfali damak tadini bilmiyorum ama enfes şeyler yiyebilirsin.
Cafe olarak Bahçelievler varuna gezgin cafe del mundo.
Hamamönü aslında ramazanda bir başka ama gene de gezip görmen gereken yerler arasında.kumda kahve içmeden dönme.
Ankara kalesi tabiki hazır oraya cikmisken divan pastanesinde benim için macaron ye. :d
Etnografya müzesi,Rahmi Koç Müzesi.
Çok yoruldun kahve molası Koala coffee shop
İlla avm gezicem diyorsan next level'e gidiyorsun keifi cafe'ye oturup güzel bir çay içiyorsun aynı zaman da da çayların çeşitlerini öykülerini dinliyorsun.
ee koskoca ulucanlar müzesini gezmeden dönmezsin dimi?
son olarak da atamizi ziyaret edip huzura erip duygulanıp dönüyorsun.
Bak şimdi bu son paragraf beni meraklandirdi ama neden?
Selam yeni bi dert ile karşınızdayim:p
Yakın bir zamanda mini bi Ankara gezisi yapacağım öncelik olarak Atama ziyaret ile ise başlayıp sonrasında gezilecek yerler ve yapılacaklari,kalıncak yer,yiyip icilecek güzel mekanlar hakkında foursuqare dışında bir de size sormak istiyorum :ask
Ayrıca hızlı trenle mi gitmeli yoksa araba ile mi karar veremedim.
Ayazi meşhur biliyorum o kısma aşinayim.
Bunun dışında Tunalıyi duydum bir de.
Keçiören,Çankaya falan tamamen aşina olup hiç bir fikrim olmayan yerler. Varos semti Polatlı galiba xd
Duruma göre annem de peşime düşebilir o düşmeden ben bi yol haritası çıkartiyoryum yardım pls.
Abi nerelere gideyim söyle güzel güvenilir ve fotoğraf çekilecek yer lazım bana.
Bu de hızlı trenle mi gitsem diyorum![]()