Ankaralilar bakar misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Selam yeni bi dert ile karşınızdayim:p

Yakın bir zamanda mini bi Ankara gezisi yapacağım öncelik olarak Atama ziyaret ile ise başlayıp sonrasında gezilecek yerler ve yapılacaklari,kalıncak yer,yiyip icilecek güzel mekanlar hakkında foursuqare dışında bir de size sormak istiyorum :ask
Ayrıca hızlı trenle mi gitmeli yoksa araba ile mi karar veremedim.
Ayazi meşhur biliyorum o kısma aşinayim.

Bunun dışında Tunalıyi duydum bir de.
Keçiören,Çankaya falan tamamen aşina olup hiç bir fikrim olmayan yerler. Varos semti Polatlı galiba xd

Duruma göre annem de peşime düşebilir o düşmeden ben bi yol haritası çıkartiyoryum yardım pls.

Bu forum benim dertlerimi ciddiye almıyor xd
Basliga +18 işareti koyup ateşli bir şeyler yazsaydim keske:D

hiç gitme daha iyi ankara sıkıcı bir şehir.

Selam yeni bi dert ile karşınızdayim:p

Yakın bir zamanda mini bi Ankara gezisi yapacağım öncelik olarak Atama ziyaret ile ise başlayıp sonrasında gezilecek yerler ve yapılacaklari,kalıncak yer,yiyip icilecek güzel mekanlar hakkında foursuqare dışında bir de size sormak istiyorum :ask

Ayrıca hızlı trenle mi gitmeli yoksa araba ile mi karar veremedim.

Ayazi meşhur biliyorum o kısma aşinayim.

Bunun dışında Tunalıyi duydum bir de.

Keçiören,Çankaya falan tamamen aşina olup hiç bir fikrim olmayan yerler. Varos semti Polatlı galiba xd

Duruma göre annem de peşime düşebilir o düşmeden ben bi yol haritası çıkartiyoryum yardım pls.

annen gelecekse Tunalı Hilmiyi unut. Yada unutma. Birde sıkın giyin!

Uçakla git. 30 ila 60 lira arasında atlas jet, onur air ve pegasusta.
Bide foursuqare değil foursquare.

Ankarali degilim ama 2 yil yasadim bi kac yer onerebilirim :cici: Bahcelievler 7. Cadde alt girisinde Beat var yemekleri guzel tavsiye ederim. Yakinlarda da Bigos var oranin yemekleri de harika. Kafe tarzi seviyorsan yine 7. Caddede ortalarda Havelka var alkollu mekan. Gozleme seviyorsan Kirik Oklava var Kurtulusta. Kime sorsan gösterir. Gozlemeleri bi harika :) Karsisinda ise seker baba ev yemekleri var super. Anne yemeklerini aratmiyor :) Aksam 9dan sonra Dikimevi tarafinda olursan metro girişinin yaninda köfteci var seyyar. Kofte yemeden donme oradan. Grunge rock seviyorsan sakarya caddesinde Backhouse bar var. Tavsiye ederim :)

Ankarali degilim ama 2 yil yasadim bi kac yer onerebilirim :cici: Bahcelievler 7. Cadde alt girisinde Beat var yemekleri guzel tavsiye ederim. Yakinlarda da Bigos var oranin yemekleri de harika. Kafe tarzi seviyorsan yine 7. Caddede ortalarda Havelka var alkollu mekan. Gozleme seviyorsan Kirik Oklava var Kurtulusta. Kime sorsan gösterir. Gozlemeleri bi harika :) Karsisinda ise seker baba ev yemekleri var super. Anne yemeklerini aratmiyor :) Aksam 9dan sonra Dikimevi tarafinda olursan metro girişinin yaninda köfteci var seyyar. Kofte yemeden donme oradan. Grunge rock seviyorsan sakarya caddesinde Backhouse bar var. Tavsiye ederim :)

Ay çok tesekkur ederim. Havelka tarzı yerlere çok gidiyorum istanbulda o yüzden pek ilgimi çekmiyor biraz daha otantik içi solcu kaynayan yerleri görmek istiyorum :asd:
Yemek mekanları için teşekkür ederim bunları kaydediyorum.

Ay çok tesekkur ederim. Havelka tarzı yerlere çok gidiyorum istanbulda o yüzden pek ilgimi çekmiyor biraz daha otantik içi solcu kaynayan yerleri görmek istiyorum :asd:
Yemek mekanları için teşekkür ederim bunları kaydediyorum.

Kizilayda Konur caddesi var ordaki mekanlarda takilan elemanlarin alayi solcu canim bu arada :asd:
Rica ederim ne demek :cici:

Pavyona git payvona:D
ben bi kere gittim para taktim memelere. çok zevkli

Ben geçen yıl gittim. hızlı treni bursaya dönüşte kullandım gayet keyifli rahattı. Genelde bahçelievler de takıldım. Atakule avm ben gittiğimde tadilattaydı. Hamamönü tatlı şirin bi yer ahşap evleri var. Ulaşımına sinir oldum ayrıca metro sistemini hiç anlamadım. Taksi parası çok ödedim. Benim için genel olarak sıkıcı bi geziydi

@Dike taksi kullanmayı hiç istemiyorum bilmediğim için. Galiba yürüyerek çözmeye çalışacağım . Eskişehir gibiyse kolay benim için.
İzmir de en son 87 tl taksi parası verdiğimden beri şehir dışında taksiye binmiyorum :)

Geri