Zeyna
Altın Üye
Ahahhaa olabilir, yardımına ihtiyacım olursa sana da haber ederim jfkdjMüteahhit olcan demek hımmm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahahhaa olabilir, yardımına ihtiyacım olursa sana da haber ederim jfkdjMüteahhit olcan demek hımmm
Seni bir kere dolandırsam ikinin boynu bükük kalır iki kere dolandırsam üçün gözü yaşlı…Vallahi büyük konuşmayayım ama yine bi ev alma işine girişmezsem hiç bi güç bana altınlarımı bozduramaz....
şunu yazdıktan sonra yatalak oldumarabayi sattim evi de satip gidecem altin bozdurmak neymis..
İstediğin kadar beni dolandırabilirsin…..evet tam dolandırıcı,sahtekarjshdjfh.....KALBİMİÇALDI.......
cüzdan müzdan her şeyi benim çantaya attı aslında ben dolandıracaktım da iyi tarafıma denk geldi o gün...
Ay çok güzel konuşmuşum dimiiiiiiHepsi değil ama birazını bozdurabilirsiniz sağlığınızda varken gezin dolaşın deli misiniz her gün aynı hayatı yaşıyorsunuz