Altın bozdurup tatile gidilir mi?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Ben altın bozdurup pro fotoğraf makinesi aldım, ama o da bir yatırım, piyasası var. Tatile de gidilir

Tatil için de bozdurmam. Zaten tatile uygun deniz şehrinde yaşıyorum. Denizi olmayanlar düşünsün…

Altın alacak parayı buldunuz da, bu enflasyonda aldığınız altını mı bozduruyorsunuz? Onu da geçtim, böyle zamanlarda yatırım yapmayıp tatile gitmek? İyi cesaret. Sonra açuh aç.

Evet koşa koşa gidilir

Geçen seneki 15-20 günlük tatilimi 100K'lık altın bozdurarak yaptım. Pişman olduğumu söyleyemem.

Türkiye'nin bir kısmını ailemle birlikte kendi arabamla gezdim. İstanbul'dan yola çıktım Ankara, Mersin, Adana, Osmaniye, Antep, Kayseri ve Eskişehir yapıp Kocaeli'de sonlandırdım. Gezmediğim yer girmediğim ilçe kalmadı. Tüm müzeleri, doğal güzellikleri, sahilleri gördüm. Çok güzel otellerde kaldım. Yapacaksanız, Sezon bitince tatil yapın. Hem ucuz hem sakin.

Hepsi değil ama birazını bozdurabilirsiniz sağlığınızda varken gezin dolaşın deli misiniz her gün aynı hayatı yaşıyorsunuz

Vallahi büyük konuşmayayım ama yine bi ev alma işine girişmezsem hiç bi güç bana altınlarımı bozduramaz....

Geri